Am lansat X3 Soul Style si X3 Soul Lite, doua smartphone-uri care te fac Vedeta in Orasul Tau

Am lansat astazi smartphone-urile X3 Soul Style si X3 Soul Lite, doua terminale care se remarca prin design rafinat si specificatii atragatoare.

Cele doua noi modele din gama Soul aduc in prim-plan o campanie inedita, prin care poti sa devii vedeta daca achizitionezi unul dintre smartphone-uri in perioada de precomanda pe site-ul allview.ro.

Lucian PeticilaGeneral Manager Allview, a declarat ”Povestea Allview a fost scrisa de-a lungul anilor de toti clientii nostri. A venit vremea ca luminile reflectoarelor sa scoata la iveala povestile utilizatorilor nostri, pe care ne dorim sa-i rasplatim cu atentie si experiente exclusiviste, demne de vedete. Am ales pentru aceasta campanie doua smartphone-uri care pun in valoare unicitatea fiecarui utilizator, oferind experiente memorabile”.

Daca precomanzi unul dintre smartphone-urile X3 Soul Style sau X3 Soul Lite, te poti inscrie pe site-ul allview.ro/vedetainorasulmeu/ in cursa la finalul careia poti fi desemnat vedeta unui dintre celor doua smartphone-uri.

Toti participantii vor beneficia de oferte speciale, iar cei selectati si votati ulterior de public se vor bucura de experiente demne de staruri.

Cu display-uri de 5,5 inchX3 Soul Style si 5 inchX3 Soul Lite, cele doua terminale imbina armonios sticla 2.5D, placuta la atingere, cu marginile oblice care evidentiaza profilul subtire si elegant. Dispozitivele sunt echipate cu 3GB memorie RAM si ofera conectivitate 4G Dual Mode, in standardele FDD si TDD. Ambele dispozitive ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare Android™ 6.0, Marshmallow.

Cu un design metalic unibody, X3 Soul Style este prevazut cu senzor de amprenta plasat pe spatele terminalului, asigurand astfel o securitate sporita a datelor. De altfel, siguranta este un element definitoriu pentru ambele telefoane. Ele sunt prevazute cu un Spatiu Privat, in care iti poti pastra departe de priviri curioase contactele, mesajele, apelurile, aplicatiile si alte fisiere. Accesul in Spatiul Privat va fi permis doar dupa autentificare prin parola sau amprenta.

X3 Soul Style

X3 Soul Lite

 

Cele doua smartphone-uri sunt prevazute cu camere principale de 13MP, optimizate pentru a asigura imagini luminoase chiar si in conditii de iluminare scazuta.

In premiera pentru produsele Allview, smartphone-urile X3 Soul Style si X3 Soul Lite achizitionate cu precomanda vor beneficia de o perioada de 60 de zile drept de retur.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate,  trebuie sa inregistrezi codul IMEI al telefonului in pagina dedicata a site-ului allview.ro/retur60dezile. Perioada de 60 de zile va fi calculata de la data primirii smartphone-ului. Produsul returnat trebuie sa fie in perfecta stare de functionare si sa nu prezinte urme de utilizare necorespunzatoare.

Smartphone-urile X3 Soul Style si X3 Soul Lite sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 1.199 lei si respectiv 899 lei.


 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.