Jocurile mintii. 4 aplicatii care iti antreneza mintea

Te plictisesti in drum spre birou? Vrei sa te relaxezi timp de 10 minute si sa uiti de stres? Iti propunem 4 aplicatii care au scopul de a-ti antrena mintea dar in acelasi timp sunt si foarte distractive. Vrei sa iti folosesti timpul petrecut cu telefonul in mana intr-un mod util? Atunci iti sugeram sa le incerci.

FIT BRAINS TRAINER

Aplicatia Fit Brains Trainer a fost conceputa de neuropsihologul Paul Nussbaum si cuprinde peste 60 de jocuri pentru antrenarea mintii. Fiecare joc are un anumit scop, fie iti antreneaza puterea de concentrare, fie memoria sau capacitatea de a rezolva diferite probleme. Astfel, iti antreneaza diferite functii ale creierului. In plus, aplicatia monitorizeaza performanta, iti calculeaza puterea de concentrare, capacitatea de a rezolva probleme, memoria si viteza.

PEAK

Peak este o alta aplicatie interesanta si captivanta care te ajuta sa iti maresti puterea de concentrare, capacitatea de memorare, abilitatea de a rezolva diverse probleme, dezvoltarea vocabularului si abilitatile de multitasking.

BRAIN IT OUT

Brain it out este un puzzle cu exercitii de fizica. Tot ce trebuie sa faci este sa desenezi diverse forme pentru a rezolva puzzle-ul. Trebuie sa gasesti solutia cea mai buna pentru a castiga cat mai multe “stelute”.  Aplicatia este formata din mai multe niveluri. Fiecare nivel este punctat cu 1, 2 sau 3 stelute, in functie de cat de repede si cate forme ai folosit pentru a rezolva puzzle-ul.

 

TWO DOTS

Jocul Two Dots pare foarte simplu la prima privire si poate chiar putin plictisitor. Dar totusi cum a ajuns sa fie in topul preferintelor in Google Play Store? Da foarte usor dependenta. A intrat in acelasi cerc vicios din care fac parte si Candy Crush, Farmville si Flappy Bird (game over). Pentru a trece de niveluri (85 in total), trebuie sa unesti punctele de aceasi culoare. Toate bulinele dispar doar daca reusesti sa faci un patrat din 4 buline. Give it a try :)

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.