Nu uitati sa fiti copii! 4 aplicatii cu ajutorul carora te poti distra alaturi de cei mici

Cu ocazia zilei de 1 Iunie – Ziua Copilului, ti-am pregatit o lista de 4 aplicatii distractive, potrivite pentru copii. Cu ajutorul acestora ii poti invata lucruri noi prin metode interesante si interactive.

Duolingo

Vrei sa iti ajuti copilul sa invete limba engleza intr-un mod distractiv? Atunci aplicatia “Duolingo” este cea mai potrivita.

Poti alege cursul de engleza in functie de cat timp ai zilnic la dispozitie: Lejer – 5 minute, Normal – 10 minute, Serios – 15 minute sau Nebunesc – 20 minute. Aplicatia iti ofera doua cursuri diferite, in fuctie de cat de mult cunosti limba engleza. Daca nu stii deloc limba, poti opta pentru “Nu stii deloc engleza” unde vei invata cuvintele de baza. In cazul in care stii putina engleza, va trebui sa dai un test de plasare. Aplicatia este foarte interactiva si foarte usor de folosit, atat de adulti cat si de cei mici. Pierzi “vieti” daca raspunsul este incorrect si primesti diverse premii in functie de nivelul la care ai ajuns. Suna distractiv, nu?

How to Make Origami

Aplicatia 3D “How to Make Origami” include o colectie impresionanta de modele de origami pe care le poti realiza alaturi de cei mici. O parte din modele sunt deja preinstalate, dar de asemenea, poti descarca gratuit si alte modele. Fiecare etapa este arata prin animatii, astfel este imposibil sa gresesti.

Povesti pentru copii

Aplicatia “Povesti pentru copii” a fost dezvoltata de cei de la Kidsopedia. Aceasta iti ofera 5 categorii de povesti: Cartea Junglei, Povesti cu Pacala si Tandala, Aventurile lui Sinbad Marinarul si Povesti de Fratii Grimm. Pe langa numeroasele povesti audio, aplicatii mai ofera si diverse puzzle-uri si planse de colorat legate de fiecare poveste in parte. Astfel, copilul poate invata cele 17 culori folosite în jocul de colorat si isi poate dezvolta abilitatea de a rezolva puzzle-uri.

Anotimpurile

Cu aplicatia “Anotimpurile” ii poti invata pe cei mici cele 4 anotimpuri cu ajutorul celor 5 joculete: Calea Ciobanasului, Cuptorul Placintaresei, Atelierul Fierarului, Curtea Spalatoresei si Pravalia Negustorului. In varful satului, cativa locuitori il asteapta pe cei mici. Acestia sunt pregatiti cu cateva povestioare si activitati, astfel incat cei mici sa aiba o experienta cat mai interesanta. Va garantam ca cei mici vor fi incantati de aceasta aplicatie!

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.