P8 eMagic si o noua versiune a aplicatiei Magic Touch

Am astazi smartphone-ul P8 eMagic, dispozitivul care iti aduce un plus de magie printr-o noua versiune a aplicatiei Magic Touch.

„Ne onoram promisiunea de a face tehnologia de ultima generatie accesibila chiar si in caminele cu bugete limitate. Magic Touch reprezinta solutia pe care am dezvoltat-o pentru ca beneficiile disponibile pana acum exclusiv pe terminale premium sa poata ajunge si in mainile utilizatorilor de terminale accesibile. Aplicatia Magic Touch va putea fi descarcata gratuit din Magazin Play si folosita de orice client Allview care detine un dispozitiv din gamele A, E, Life si eMagic. Cu aceasta ocazie lansam si smartphone-ul P8 eMagic, varful gamei cu acelasi nume”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Aplicatia Magic Touch iti pune la dispozitie un meniu lateral in care pot fi adaugate pana la 15 aplicatii favorite. Noua versiune a Magic Touch ofera scurtaturi diferite pentru atingeri diferite. Astfel, in timp ce o atingere scurta a unui icon deschide aplicatia asociata, o atingere prelungita va afisa cele mai utilizate optiuni ale sale. Magic Touch se adapteaza usor in dreapta sau stanga ecranului, in functie de mana care foloseste terminalul.

Cu o textura interesanta la atingere, care iti ofera o buna aderenta in mana, P8 eMagic este prevazut cu sasiu metalic ce ofera o rezistenta mecanica sporita. Display-ul IPS de 5,5 inch permite gratie tehnologiei LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) un raspuns mult mai rapid solicitarilor tale si un consum redus de energie.

Smartphone-ul ofera conectivitate 4G Dual Mode in ambele standarde, FDD si TDD. Pentru descarcarea rapida a fisierelor ce depasesc 20MB P8 ai la dispozitie functia Turbo Download, care utilizeaza concomitent conexiunea WiFi si 4G/3G.

P8 eMagic este echipat cu procesor Quad Core, ruleaza sistemul de operare Android™ 6.0, Marshmallow, dispune de o memorie RAM de 2GB si o memorie Flash de 16GB. Spatiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB pentru care exista un slot dedicat.

Camera principala de 13MP este prevazuta cu Autofocus si ofera o sensibilitate crescuta chiar si in conditii de iluminare scazuta. Pentru selfie-uri ai la dispozitie camera frontala de 5MP si functia Face Beauty.

Smartphone-ul P8 eMagic poate fi accesorizat cu o husa tip carte asortata, care pe langa protectia oferita dispozitivului surprinde prin ingeniozitatea sa. La inchiderea husei, in fereastra rotunda cu care aceasta este prevazuta va fi afisat un ceas elegant, analog sau digital, in functie de preferintele tale.

Smartphone-ul P8 eMagic este disponibil de astazi, pe baza de precomanda, la pretul de 899 lei iar livrarile vor incepe din 28 iulie 2016.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.