4 aplicatii pentru planificarea vacantei ideale – partea a 2-a

Cel mai probabil foarte multi dintre voi ati plecat deja in concediu sau urmeaza sa plecati in curand. Cei mici asteapta cu nerabdare vacanta mare. Nu stii ce oras sa vizitezi in vacanta? Care sunt cele mai interesante obiective turistice? Atunci cu siguranta cele 4 aplicatii iti vor fi de folos.

Continuam articolul din luna aprilie (AICI) cu o serie noua de aplicatii care iti pot fi utile in vacanta.

  • Culture Trip: Local Food & Art

Cu aplicatia Culture Trip poti simti pulsul culturii locale. Cu ajutorul acestei aplicatii te poti inspira din articolele scrise de utilizatori. Poti alege sa mergi la cele mai boeme restaurante din Roma, poti afla de la localnici ce poti face 12 ore in Berlin sau poti gasi cele mai bune locuri pentru un picnic din oras. De asemenea, poti afla lucruri fascinante despre diverse orase si culture acestora: arta, teatru, artisti, fotografie, moda, mancare traditionala. Este aplicatia perfecta pentru un city break pentru cei pasionati de cultura locala.

  • MINUBE

Minube este aplicatia perfecta pentru organizarea concediului perfect. Iti ofera numeroase idei pentru vacanta. Poti salva usor locatiile preferate, iar pe baza acestora, iti vei putea crea propriul itinerariu. Minube include peste 2 milioane de obiective turistice, hoteluri si restaurant din intreaga lume, aceste fiind recomandate de utilizatorii aplicatiei. Poti utiliza aplicatia chiar si in timpul vacantei, aceasta iti arata cele mai ciudate obiective turistice si restaurante din apropiere.

  • Visit a city

Aplicatia Visit a City are o interfata placuta si este foarte usor de folosit. Poti gasi informatii despre turismul din diverse orase. Vrei sa vizitezi Berlinul, Roma, Lisabona sau Londra? Visit a city iti va oferi numeroase itinerarii in functie de cate zile vei petrece acolo. Poti afla care sunt cele mai vizitate obiective turistice, care sunt orele de deschidere ale muzeelor, cat costa intrarea si cum poti ajunge acolo. In plus, pentru anumite obiective turistice, aplicatia iti ofera pana si ghid audio.

  • MAPS.ME

Aplicatia MAPS.ME poate fi extrem de utila in concediu. Nu ai semnal? Esti in strainatate? MAPS.ME te lasa sa descarci harti si trasee si sa le utilizezi chiar daca nu ai conexiune la internet. Poti gasi usor restaurantele, atractiile turistice, benzinariile si bancomatele din zona. In plus, cu MAPS.ME iti poti alege cel mai scurt drum pietonal pana la hotel, restaurant sau parc. Vrei sa organizezi o excursie pe munte? MAPS.ME iti ofera pana si trasee montane.

This entry was posted in Aplicatii, Evenimente, Fără categorie, Promotii, Servicii, Smartphone, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane, Vacanta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.