Vrei sa devii vedeta in orasul tau?

Cu X3 Soul Style si X3 Soul Lite, cele doua smartphone-uri proaspat lansate, poti sa devii vedeta! Suna interesant, nu?

Cum poti face asta?

PASUL 1

Trebuie sa precomanzi unul dintre cele doua smartphone-uri pana pe 28 iulie 2016 de pe www.allview.ro J Folosind codul “VEDETA” beneficiezi instant de un voucher in valoare de 300 lei pentru oricare dintre cele doua produse.

*IMPORTANT – Trebuie doar sa introduci codul “VEDETA” in campul „CODURI PENTRU DISCOUNT” din shop-ul online Allview www.allview.ro.

** Beneficiezi de acest voucher instant chiar daca nu iti doresti sa participi in aceasta campanie.

PASUL 2

Intra pe www.allview.ro/vedetainorasulmeu si completeaza formularul cu datele tale personale (nume, prenume, oras, email), numarul comenzii pentru X3 Soul Style si X3 Soul Lite (ex 4000*****) si sa ne povestesti de ce iti doresti sa devii ambasador Allview J In plus, trebuie sa atasezi o fotografie cu tine (de tip profil – chipul tau). Nu uita, te poti inscrie in campanie pana pe 28 iulie 2016!

PASUL 3

Daca vei fi selectat, intri in Competitia Ambasadorilor! Ce inseamna asta? Poti ajunge pe unul dintre panourile de promovare din orasul tau! In 1 August dam drumul la VOT!

Ce trebuie sa faci? In perioada 1 august – 29 august, aduna cat mai multe voturi si poti fi desemnat Ambasadorul Saptamanii, Ambasadorul X3 Soul Style sau Ambasadorul X3 Soul Lite.

Saptamanal, in zilele de 8 august, 16 august, 22 august si 29 august 2016, vom alege AMBASADORUL SAPTAMANII! Unul dintre cele 4 smartphone-uri X3 Soul Style ce vor fi oferite saptamanal participantilor care strang cele mai multe voturi.

Cel mai votat concurent care a achizitionat un smartphone X3 Soul Style si cel mai votat concurent care a achizitionat un smartphone X3 Soul Lite, va fi desemnat AMBASADORUL X3 SOUL STYLE, respectiv AMBASADORUL X3 SOUL LITE. Acestia vor avea parte de o experienta VIP.

Toti participantii selectati vor primi beneficii surpriza de la 1 august!

*Poti participa la concurs si daca ai sub 18 ani. Daca vei fi selectat, vom avea nevoie de acordul parintilor tai.

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.