IN CAUTAREA “POKEMONILOR”

Cu siguranta ai auzit sau deja ai instalat aplicatia Pokémon Go®.

Sursa imagine: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo

Ce te faci insa cand nu ai apucat sa ii capturezi pe “Lickitung” si nici pe “Mankey”, dar telefonul te atentioneaza ca a ajuns la capatul puterilor? Renunti? Ar fi frustrant…Poti uita de aceste neplaceri, cum la fel poti uita si de powerbank-uri si cabluri.

Cu smartphone-ul P8 Energy Pro vei putea cauta”Pokemoni” fara intrerupere deoarece vine echipat cu un acumulator de 5020mAh. P8 Energy Pro iti asigura pana la 2 zile de folosire intensa neintrerupta sau 3 zile la o utilizare ponderata.

Mai mult, iti vei putea ajuta prietenii aflati in impas. Cum? P8 Energy PRO poate incarca si alte dispozitive cu energia sa. Foloseste cablul OTG si smartphone-ul tau devine Power Bank pentru device-urile prietenilor tai.

Performantele uluitoare ale smartphone-ului sunt perfecte pentru aplicatia Pokémon Go®.

P8 Energy Pro este dotat cu procesor Octa Core 1,3GHz si dispune de 3GB memorie RAM. Memoria Flash de 64GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB.

Dezvoltata de compania Niantic, aplicatia Pokémon Go® a devenit de curand un fenomen global. Este imposibil ca cineva sa nu fi auzit de ea. Pokémon Go® isi incurajeaza utilizatorii sa iasa din casa si sa interactioneze cu alti jucatori.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.