4 aplicatii perfecte pentru cei pasionati de proiectele DIY!

Iti place sa fi inconjurat de obiecte unice? Te pasioneaza crearea unor obiecte speciale cu propriile maini? Vrei sa creezi diverse obiecte din materiale reciclate sau cadouri pentru cei dragi? Sunt sute de aplicatii care iti ofera idei pentru a incepe noi proiecte. Astazi ti-am pregatit 4 aplicatii perfecte care iti vor da idei pentru inceperea unui proiect DIY.

Guidecentral – DIY Projects

Iti place sa reutilizezi sau sa refolosesti diverse lucruri din casa? Aplicatia Guidecentral – DIY Projects iti ofera sute de idei pentru a incepe un nou proiect. In plus, te poti inspira de la alti utilizatori ai aplicatia.

Kids Craft Ideas

Inainte de inceperea noului an scolar, poti sa incepi un nou proiect alaturi de copilul tau. Proiectele DIY va vor relaxa si in acelasi timp iti vor ajuta copilul sa devina foarte invetinv. Aplicatia Kids Craft Ideas iti va oferi tie si copilului tau numeroase idei. Cu siguranta cel mic va fi fericit ca a reusit sa isi creeze jucarii cu propriile manute,

DIY Gifts

Nu iti surade ideea de a cumpara cadouri pentru cei dragi direct din magazine? Preferi cadourile personalizate sau unice? Atunci cu DIY Gifts poti crea cadouri inedinte in functie de personalitatea si dorintele celor dragi.

2000 DIY ideas

Aplicatia 2000 DIY Ideas iti ofera peste 2000 de idei creative din care te poti inspira sa iti creezi obiecte unice, fie ca este vorba de obiecte decorative pentru casa sau gradina, fie ca iti doresti sa iti reconditionezi piesele vestimentare.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.