Am lansat campania Rasfat de Vedeta

Am lansat campania ”Rasfat de vedeta”. Daca achizitionezi unul din cele mai noi smartphone-uri din gama Soul vei putea castiga o experienta exclusivista VIP.

Astfel, daca achizitionezi de la magazinele partenere unul din smartphone-urile X3 Soul Style, X3 Soul Lite sau X3 Soul Plus pana in 31 octombrie te poti inscrie in campanie pe site-ul allview.ro/rasfatdevedeta.

Punem in joc 10 pachete cu rasfaturi ce includ 3 nopti de cazare si pensiune completa la Hotel Alpin**** din Poiana Brasov pentru doua persoane, ritualuri de relaxare in Centrul SPA, sesiuni de make-up si hair-styling, precum si o sedinta foto VIP. In plus, poti castiga zeci de alte premii constand in dispozitive marca Allview.

Castigatorii promotiei vor fi desemnati prin tragere la sorti.

La campania Rasfat de Vedeta participa magazinele partenere din tara care comercializeaza produse Allview.

Cele trei smartphone-uri participante la promotie, X3 Soul Style, X3 Soul Lite si X3 Soul Plus se remarca prin specificatii de top, design rafinat, camere foto performante si masuri sporite de securizare a informatiilor stocate in Spatiul Privat.

Detaliile campaniei le gasiti pe site-ul oficial allview.ro/rasfatdevedeta

 

This entry was posted in allview, Aplicatii, cadou, Concursuri, Electronice, Evenimente, lansare, plus, Promotii, Servicii, Smartphone, Soul, Stiri, Tehnologie, Vacanta, X3 Soul Plus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.