Aplicatii perfecte pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016

Emotiile cresc cu fiecare minut … oare cate medalii vom lua anul acesta la Jocurile Olimpice?

Cu totii sustinem echipa noastra si vrem sa fim notificati cand acestia concureaza.

Sunt numeroase aplicatii care va ofera toate informatiile necesare legate de Olimpiada: informatii despre atleti, program, medalii, etc.

Sursa: google.ro

Noi va recomandam urmatoarele aplicatii:

  • RIO 2016

Daca va doriti sa cunoasteti toate detaliile legate de Jocurile Olimpice si sa primiti constant notificari, atunci aplicatia oficiala a Jocurilor Olimpice de la Rio este perfecta pentru dumneavoastra.

Puteti selecta sa primiti notificari la 5, 10, 15 secunde sau manual.

Puteti alege tarile care va intereseaza, sporturile favorite (exemplu: gimnastica artistica, volei, canoe, box, ciclism, etc), sportivii sau echipele preferate.

Prin intermediul aplicatiei puteti cauta informatii despre: program, medalii obtinute, locatii, harti si puteti gasi cele mai interesante stiri, fotografii sau video-uri.

  • Rio Gold – 2016 Summer Games

O alta aplicatie pe care o puteti folosi pentru a descoperi cele mai interesane stiri despre Jocurile Olimpice, este Rio Gold – 2016 Summer Games. Aplicatia ofera update-uri live de pe Twitter, informatii despre programul pe zile sau sport, informatii despre locatiile unde au loc jocurile si programul acestora. In plus, cu ajutorul aplicatiei poti verifica medaliile obtinute si le puteti compara cu cele obtinute la editiile anterioare.

  • Olympics 2016 – My Country

Daca doriti sa cautati mai usor informatii despre echipa unei anumite tari, va recomandam aplicatia “Olympics 2016 – My Country”. Aceasta aplicatie va ofera informatii despre programul tarii selectate, medaliile castigate de echipa, cat si informatii despre atletii tarii respective, medaliile castigate de catre acestia si ora/ziua in care joaca.

  • Rio 2016 Olympics Games

Daca vreti sa va delectati si sa intrati in pielea sportivilor de la Rio, puteti incerca aplicatia Rio 2016 Olympics Games. Puteti incerca diverse jocuri precum: fotbal, tenis, tenis de masa, basket, etc. Jocurile au loc online si va puteti testa aptitudinile sportive alaturi de alti utilizatori.

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.