4 aplicatii care iti vor da un boost de energie

Odata cu lansarea noilor smartphone-uri din gama Energy, ne-am gandit sa iti prezentam astazi 4 aplicatii care iti vor da un boost de energie. Daca iti doresti o viata cat mai activa si vrei sa te mentii in forma sau sa dai cateva kilograme jos, iti sugeram sa incerci aplicatiile urmatoare.

Daily Yoga

‘Daily Yoga’ iti permite sa accesezi numeroase video-uri HD cu clase de yoga de la profesionalisti. Aplicatia este potrivita pentru toate nivelurile: de la avansati, la incepatori. Astfel vei putea invata peste 400 de pozitii de yoga de la cei mai buni instructori. In plus, pentru a te ajuta sa te relaxezi mai usor, prin intermediul aplicatiei poti asculta muzica ambientala menita sa te faca sa scapi de stresul zilnic.

30 Day Fit Challenge Workout

‘30 Day Fit Challenge Workout’ este destinata utilizatorilor care nu dispun de suficient timp pentru a merge la sala, tot antrenamentul putand fi realizat in confortul propriei case. Toate exercitiile sunt pregatite de antrenori profesionisti. Aplicatia este impartita pe 4 categorii: full body workout, abs workout, butt workout si arm workout. In plus, ai de ales intre 6 tipuri de exercitii: 2 planuri usoare, 2 planuri medii si 2 planuri pentru cei avansati.

7 minute workout

Daca preferi sa faci exercitii fizice in confortul propriei case, atunci aplicatia ‘7 minute workout’ iti poate fi de folos. Din cauza programului foarte incarcat nu ai timp sa faci miscare? Incearca sa iti ‘rapesti’ 7 minute pentru a face aceste exercitii zilnice pentru a te mentine in forma. Aplicatia iti ofera 12 dintre cele mai eficiente exercitii pe care le poti realiza in fiecare zi!

8 Fit Workout & Meal Plans

Aplicatia ‘8 Fit Workout & Meal Plans’ iti ofera un plan de exercitii in functie de ce iti doresti: sa slabesti, sa te mentii in forma sau cresterea masei musculare. Aplicatia iti va pune cateva intrebari pentru a iti putea arata cel mai potrivit plan: cati ani ai, ce greutate ai, ce inaltime ai si procentul estimat de grasime corporala. Pe langa planul de exercitii zilnice, aplicatia iti pregateste si o serie de retete sanatoase pe care poti sa le incerci pentru a ajunge la nivelul dorit de tine.

CONCURS

Incarca-te cu energie cu noile smartphone-uri P9 Energy, P9 Energy Lite si P9 Energy Mini si poti castiga numeroase premii.

Afla mai multe pe www.allview.ro/plindeenergie


 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.