APLICATII UTILE PENTRU NOUL AN SCOLAR + CONCURS!

In curand va incepe noul an scolar! Exista numeroase aplicatii dedicate educatiei care te pot ajuta sa iei doar note de 10 in acest an. Astazi iti propunem cateva aplicatii care iti vor fi utile pentru gestionarea timpului!

Timetable

Cu ajutorul aplicatiei Timetable poti sa vizualizezi orarul zilnic/saptamanal. Iti scrie notite si trece zilele in care ai deadline-uri pentru teme si examene. Aplicatia are o interfata foarte simpla si intuitiva si te poate ajuta in orice moment. Cu ajutorul acesteia, iti poti organiza timpul si nu vei uita niciodata de lucrarea de control de saptamana urmatoare!

Student Agenda

Student Agenda este o aplicatie dezvoltata de catre studenti. Aplicatia te ajuta sa iti planifici activitatiile si deadline-urile. Vei primi notificari in momentul in care urmeaza un examen sau un deadline pentru un proiect, poti marca activitatea cand aceasta este “gata” si mai mult, iti poti inregistra toate notele primite in decursul anului. De asemenea, iti poti verifica orarul si poti face modificari de cate ori apare o schimbare.

Evernote

Evernote este o aplicatie de tip cloud care ajuta la gestionarea si sincronizarea cu smartphone-ul/tableta a notitelor si documentelor. Aplicatia poate stoca o varietate de informatii: de la note, fisiere audio si imagini, pana la liste de sarcini. De asemenea, pentru a gasi mai usor informatiile, Evernote ofera posibilitatea etichetarii individuale a notitelor. Cu siguranta aceasta aplicatie iti va fi utila! Poti adauga un “reminder” pentru teme, lucrarile de control sau pentru activitatiile tale extrascolare!

CONCURS!

Daca esti elev sau student, completeaza formularul de mai jos si poti castiga tableta Viva 1001G! Inscrie-te in concurs pe http://allview.ro/sunaclopotelul/ :)

Perioada inscriere 07.09.2016 – 14.09.2016! Vom trage la sorti castigatorul in data de 15.09.2016!

*Pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa faci dovada faptului ca esti elev sau student!

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.