Google Trips – pentru calatorii placute

Google Trips este cea mai recenta aplicatie dezvoltata de Google.

Ti-ai dori sa ai toate informatiile intr-un singur loc atunci cand pleci intr-o calatorie? Nu reusesti sa gasesti hotelul la care esti cazat? Pentru astfel de situatii a fost creata aplicatia Google Trips. Aplicatia iti permite sa iti descarci inainte de calatoarie harta, astfel nu te vei rataci nicioadata pe strazile intortochiate ale Parisului sau Romei.

Mai mult, cu Google Trips vei putea tine la un loc toate informatiile de care vei avea nevoie in urmatoarea calatorie: informatii despre zbor, cazare, inchirerea masinii, restaurante populare, ce poti vizita sau ce locuri sau activitati sunt recomandate pentru acea destinatie.

Google Trips iti ia direct din contul tau de Gmail informatii legare de rezervari la hotel, transport, inchirierea masinii si etc. Acestea vor fi incluse in planul de calatorie, apoi tot ce trebuie sa faci este sa intri in sectiunile “Things to do” sau “Food & Drink” si sa iti salvezi locurile pe care iti doresti sa le vizitezi sau restaurantul la care vrei sa mananci cea mai buna masa de pranz.

In plus, in sectiunea “Need to know” poti gasi informatii despre cele mai bune zone si centre comerciale pentru shopping, informatii despre schimbul valutar, zone in care te poti conecta la wi-fi public si mai mult, informatii despre spitale, centre de urgenta si farmacii.

Luand toate aceste aspecte in considerare, suntem de parere ca Google Trips este cea mai complexa aplicatie pentru planificarea urmatoarei calatorii.

This entry was posted in allview, Aplicatii, Fără categorie, Servicii, Smartphone, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane, Vacanta. Bookmark the permalink.

Comments are closed.