E3 Jump si M9 Jump – primele terminale rugged din seria Jump

Am lansat astazi primele terminale rugged, E3 Jump si M9 Jump, facute sa reziste la conditii extreme, acolo unde alte dispozitive se dovedesc mult prea fragile.

”Telefoanele din seria Jump sunt ideale pentru utilizatorii care lucreaza intr-un mediu solicitant, expus riscurilor, cum este spre exemplu domeniul constructiilor, dar si pentru amatorii aventurilor in aer liber. Oricare ar fi motivele pentru care le alegi, dispozitivele Jump nu te vor lasa la greu: rezista sub apa, in conditii de praf sau la socuri puternice”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

E3 Jump si M9 Jump au un design robust, carcasele lor fiind realizate din policarbonat si insertii de cauciuc, ceea ce le confera rezistenta la lovituri si socuri mecanice. Capacele ce protejeaza spatele telefoanelor sunt fixate cu sisteme metalice, pentru a elimina riscul dezasamblarii lor la socuri puternice. Ecranele celor doua dispozitive sunt protejate de lovituri si zgarieturi prin Corning Gorilla Glass 3.

Terminalele sunt protejate complet impotriva prafului si nu permit imersia de lichide. Realizate in conformitate cu standardul IP67, telefoanele pot sa reziste timp de 30 de minute la adancime de 1 metru. Tastele fizice de la baza ecranului precum si butoanele din lateral ofera acces la functiile telefonului inclusiv sub apa. Mai mult, cu ajutorul smartphone-ului E3 Jump poti realiza chiar si fotografii subacvatice.

E3 Jump este un smartphone Single SIM echipat cu procesor Quad Core, are 2GB memorie RAM si ruleaza sistemul de operare Android™ 6.0, Marshmallow. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de pana la 128GB. Display-ul IPS de 4,5 inch ofera culori calde si unghiuri largi de vizualizare.

Ambele dispozitive sunt echipate cu camere principale de 5MP, iar E3 Jump are in plus   camera frontala de 2MP. Terminalele dispun fiecare de cate doua microfoane, care asigura o calitate mai buna a sunetului in convorbiri dar si o reducere a zgomotului de fond in inregistrarile video.

E3 Jump ofera conectivitate 4G, iar pentru fisierele mai mari de 20MB este prevazut cu functia de Descarcare Accelerata, care foloseste simultan atat conexiunea WiFi cat si 4G/3G.

E3 Jump si M9 Jump sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 999 lei, respectiv 329 lei, iar livrarile vor incepe in prima jumatate a lunii noiembrie.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.