JOCURI INTERACTIVE DE CARE VEI DEVENI DEPENDENT

Ce faci atunci cand ai cateva minute de pauza? Mai mult ca sigur vei intra pe diferitele canale de social media si vei verifica ce au mai postat prietenii tai. Preferi sa iti petreci timpul intr-un mod mai util?

Noi iti sugeram 4 jocuri care iti vor pune la incercare rabdarea si puterea de concentrare :)

50/50

Mai mult ca sigur vei deveni dependent de aplicatia “50/50”! Tot ce trebuie sa faci este sa imparti in mod egal formele.  Desi pare foarte simplu la inceput, jocul va deveni din ce in ce mai complicat.

Color Switch

“Color Switch” este o aplicatia care a devenit extrem de populara intr-un timp foarte scurt. Pentru a trece la nivelul urmator, trebuie sa fii foarte concentrat. Trebuie sa treci mingea colorata peste piesele care au aceeasi culoare. Atentie, culoarea mingii se schimba in mod constant! O simpla greseala te scoate automat din joc si va trebui sa incepi din nou.

Infinity Loop

“Infinity Loop” este un joc cu un concept foarte simplu. Prin simpla atingere a ecranului trebuie sa conectezi intre ele diversele piese. De la un nivel la altul, puzzle-ul devine din ce in ce mai complicat si mai greu de realizat.

Two Dots

Desi pare foarte simplu la inceput, aplicatia “Two Dots” iti va pune la incercare puterea de concentrare. Aplicatia a intrat foarte rapid in topul preferintelor utilizatorilor datorita faptului ca da foarte usor dependenta. Pentru a trece la urmatorul nivel, trebuie sa unesti punctele de aceasi culoare. Toate bulinele dispar doar daca reusesti sa faci un patrat din 4 buline. Pentru a castiga cat mai multe puncte, poti folosi diferite trucuri pe care le vei descoperi treptat.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.