V2 Viper S, cel mai rapid smartphone din portofoliul Allview

Am lansat astazi smartphone-ul V2 Viper S, un terminal cu un sistem de operare optimizat pentru a atinge viteze surprinzatoare.

„Dezvoltat impreuna cu Google si MediaTek, V2 Viper S este primul smartphone din lume ce integreaza conceptul FastPass, o solutie menita sa ofere utilizatorului cat mai multa libertate in a-si alege aplicatiile care-l intereseaza. Cu un sistem aerisit, optimizat si stabil, V2 Viper S atinge viteze de reactie ce rivalizeaza cu cele mai populare telefoane inteligente ale momentului”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Prin utilizarea smartphone-ului V2 Viper S te vei bucura de viteze 4G Dual Mode, in standardele FDD si TDD. Mai mult, fisierele care depasesc 20MB pot fi descarcate mai rapid cu ajutorul functiei Turbo Download, care foloseste atat conexiunea WiFi cat si 4G/3G.

V2 Viper S este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core, ruleaza sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow si dispune de 3GB memorie RAM si o memorie Flash de 32GB. Spatiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB pentru care exista slot dedicat.

Realizat din materiale care iti ofera o buna aderenta in mana, V2 Viper S imbina design-ul elegant cu spiritul practic. Display-ul IPS Full HD de 5 inch reda culori patrunzatoare si o luminozitate excelenta. Tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) asigura un raspuns rapid al display-ului solicitarilor tale, consum redus de energie si temperatura de lucru mai scazuta.

Compusa din 6 lentile, camera principala de 16MP ofera cu ajutorul celor 3 led-uri flash o sensibilitate crescuta in conditii de iluminare scazuta, iar camera frontala de 5MP e pregatita sa transforme toate zambetele in selfie-uri atragatoare.

V2 Viper S este dotat de asemenea cu senzor infrarosu, ceea ce permite smartphone-ului sa preia functia de telecomanda pentru dispozitivele electrocasnice.

Smartphone-ul V2 Viper S este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 1.149 lei, iar livrarile vor incepe la sfarsitul lunii octombrie.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.