Allview lanseaza Allwatch – ceasul inteligent care-ti asculta inima

Am lansat astazi Allwatch, primul ceas inteligent din portofoliu. Allwatch este un accesoriu destinat persoanelor active, preocupate de un stil de viata cat mai sanatos.

”Ritmul alert in care traim ne lasa de multe ori impresia ca timpul a devenit principalul nostru inamic. Credem ca tehnologia ne ajuta sa folosim timpul in favoarea noastra, iar pentru a face asta e nevoie in primul rand sa ne preocupam mai mult de sanatate. Fiind un accesoriu pe care il poti utiliza zi si noapte, Allwatch asigura in timp real o imagine precisa asupra aspectelor care ne imbunatatesc viata: sportul si odihna”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Realizat din otel inoxidabil, Allwatch adopta un design sport care urmareste linia incheieturii mainii pentru un confort sporit. Display-ul masoara 1.28 inch si are putin peste 8 mm grosime. Ecranul de sticla 2.5D ofera o senzatie placuta la atingere, iar bratara este potrivita pentru uz indelungat. Realizat conform standardului IP67, Allwatch rezista timp de 30 de minute la scufundari subacvatice de pana la 1 metru adancime. De asemenea, etanseizarea dispozitivului ofera protectie totala impotriva prafului iar materialele rezistente la socuri mecanice ii sporesc durabilitatea.

Ceasul inteligent Allwatch dispune de un chip Dual-Core optimizat pentru autonomie sporita. Display-ul Memory LCD se distige printr-un consum de energie mai mic de pana la 970 de ori, in comparatie cu un LCD standard. Bateria asigura pana la 7 zile de utilizare si aproximativ 10 zile in stand-by. Incarcarea integrala a acumulatorului se realizeaza in aproximativ 90 de minute prin intermediul cablului USB cu conector magnetic.

Allwatch este prevazut cu senzori care permit monitorizarea permanenta, in timp real, a batailor inimii, cu un nivel ridicat de acuratete. In functie de ritmul cardiac inregistrat, utilizatorii Allwatch vor putea sa-si dozeze efortul in activitati fizice pentru a obtine efectele dorite: mentinerea sau imbunatatirea starii generale de sanatate, cresterea rezistentei fizice si arderea grasimilor, imbunatatirea si dezvoltarea performantelor sportive. Allwatch inregistreaza rezultatele pentru 24 de sporturi diferite iar manual pot fi adaugate si alte activitati fizice.

In plus, ceasul te va atentiona atunci cand acesta ai stat prea mult pe scaun si ai nevoie de putina miscare.

Purtat in timpul noptii, Allwatch iti va monitorizeaza somnul si sintetizeaza informatiile in aplicatia smartphone-ului pentru a sti exact cate ore ai dormit profund sau usor, ori cat timp ai petrecut treaz.

Compatibil cu sistemul de operare Android, Allwatch se sincronizeaza cu smartphone-ul si te va atentiona la mesaje, notificari sau apeluri pierdute.

Allwatch este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 349 lei, iar livrarile vor incepe din 7 decembrie 2016. 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.