Aplicatii dedicate persoanelor care isi doresc sa urmeze programe de meditare

Simti nevoia sa te relaxezi si sa te detasezi pentru cateva minute de problemele cotidiene?

Iti prezentam astazi o serie de aplicatii menite sa iti elibereze mintea si sa iti lumineze sufletul. Cu ajutorul acestor vei intra intro stare absoluta de pace si liniste.

Elibereaza-ti mintea si lumineaza-ti sufletul!

HEADSPACE

Aplicatia “Headspace” este creata pentru persoanele isi doresc sa urmeze un program de meditatie. Programele sunt menite sa ii scape pe utilizatori de stresul zilnic. In plus, aplicatia poate ajuta la tratarea anxietatii, depresilor si marirea puterii de concentrare.

Vezi aici cum functioneaza aplicatia: https://www.youtube.com/watch?v=kEpOF7vUymc

CALM

Calm este aplicatia dedicata persoanelor care isi doresc sa mediteze, sa se relaxeze sau sa aiba parte de un somn linistit. Pentru un somn linistit poti opta pentru diferite scenarii: mountain lake, rain on leaves, sunset beach, fireplace, passing clouds, zen ocean, s.a.m.d. Acestea includ video-uri si sunete dedicate fiecarui scenariu. Mai mult, iti poti alege diferite tipuri de meditare, printre care se numara si 7 days of calm, 7 days of sleep, 7 days of happiness sau 7 days of gratitude.

SMILING MIND

Aplicatia Smiling Mind este dedicata in special tinerilor. Aceasta a fost creata de psihologi si profesori pentru a ajuta tinerii sa elimine stresul din viata lor si sa isi sporeasca starea de bine. Traineri se bazeaza pe construirea sanatatii mintale si bunastarii prin ganduri pozitive.

Vezi mai multe detalii despre programul Smiling Mind pe https://www.youtube.com/watch?v=7b2qOpyCyxk

MINDFULNESS: ART OF BEING

Chiar daca esti incepator sau deja ai practicat tehnici de meditare, aplicatia Mindfulness este perfecta pentru tine. Aceasta aplicatie te va ajuta sa iti imbunatatesti bunastarea, sa iti maresti puterea de concentrare, sa elimini stresul din viata ta sau sa iti sporesti creativitatea. Mai mult, poti invata cum sa iti stapanesti emotiile negative si sa le transformi in emotii pozitive.

This entry was posted in allview, Aplicatii, cadou, Concursuri, Electronice, Evenimente, Fără categorie, Promotii, Servicii, Smartphone, Soul, Stiri, Tableta, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.