4 aplicatii de Craciun pentru cei mici

Odata cu aproprierea Craciunului, cei mici devin tot mai entuziasmati si il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun. Astazi am pregatit o lista cu 4 aplicatii perfecte pentru cei mici: zeci de colinde, desene de colorat si joculete.

Kids coloring book Christmas

Aplicatia “Kids coloring book Christmas” este dedicata celor mici. Acestia pot sa aleaga din diverse pagini de colorat: oameni de zapada, Mos Craciun, reni, etc. Cei mici pot alege orice culori doresc si pot mari si miscora imaginea pentru a vedea toate detaliile.

Google Santa Tracker

“Google Santa Tracker” este aplicatia cu care cei mici pot urmari traseul lui Mos Craciun (functie disponibila doar in data de 24 Decembrie). Pana atunci, aplicatia cuprinde numeroase jocuri care ii vor tine ocupati pe pitici pana la sosirea mosului.

Santa’s Village

Prin intermediul aplicatiei “Santa’s Village”, copii il pot ajuta pe Mos Craciun si pe elfi sa isi construiasca satucul. Vor avea diferite task-uri si vor construi cladiri, vor invata renii sa zboare si isi vor cunoaste toti vecinii curiosi.

Popular Christmas Songs/Colinde de Craciun romanesti

Pentru a asculta diverse colinde de Craciun in lima romana puteti alege aplicatia “Colinde de Craciun romanesti” iar daca cel mic le prefera colindele populare in limba engleza, puteti alege aplicatia “Popular Christmas Songs” care va arata si versurile colindelor.




 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.