Where is Santa?

Toti copiii il asteapta nerabdatori pe Mos Craciun. Pentru cei mai curiosi copii am pregatit o lista de aplicatii cu ajutorul carora pot sa vada cu exactitate traseul mosului.

Cea mai populara aplicatie este “Google Santa Tracker”, o aplicatie dezvoltata de cei de la Google. Cu ajutorul acesteia cei mici pot sa verifice in timp real unde se afla mosul. Pentru ca timpul sa treaca mai repede pana isi vor putea deschide cadourile, acestia pot incerca numeroasele joculete integrate in aplicatie.

O alta aplicatie foarte interesanta este “Call & Track Santa – NPCC Free”. Pe langa verificarea traseului mosului, cu ajutorul acestei aplicatii cei mici pot sa verifice si daca se afla pe lista copiilor cuminti sau pe lista celor rai. Mai mult, acestia pot verifica si ultimele stiri din Polul Nord si il pot suna pe Mos Craciun :)

Aplicatia “Santa Tracker – Where is Santa” le ofera posibilitatea copiilor sa verifice unde se afla mosul si care este distanta fata de ei. In plus, acestia pot afla mai multe informatii despre Mos Craciun: ce varsta are, ce mananca, ce greutate are si multe altele.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.