Cum te poti relaxa intr-o zi friguroasa de iarna?

Vremea friguroasa te tine in casa? Nicio problema, smartphone-ul tau iti va fi mereu aproape si nu te va lasa sa te plictisesti. Este vremea perfecta pentru a te relaxa!

DAILY YOGA

‘Daily Yoga’ iti permite sa accesezi numeroase video-uri HD cu cele mai bune cursuri de yoga pregatite de profesionisti. Aplicatia este potrivita pentru toate nivelurile: de la avansati, la incepatori. Astfel vei putea invata peste 400 de pozitii de yoga de la cei mai buni instructori. In plus, pentru a te ajuta sa te relaxezi mai usor, prin intermediul aplicatiei poti asculta muzica ambientala menita sa te faca sa scapi de stresul zilnic.

CALM

Calm este aplicatia dedicata persoanelor care isi doresc sa mediteze, sa se relaxeze sau sa aiba parte de un somn linistit. Pentru un somn linistit poti opta pentru diferite scenarii: mountain lake, rain on leaves, sunset beach, fireplace, passing clouds, zen ocean, s.a.m.d. Acestea includ video-uri si sunete dedicate fiecarui scenariu. Mai mult, iti poti alege diferite tipuri de meditare, printre care se numara si 7 days of calm, 7 days of sleep, 7 days of happiness sau 7 days of gratitude.

COLORFY

Coloratul este o foarte buna metoda de relaxare si de a iti petrecere a timpului liber. Aplicatia “Colorfy” te ajuta sa te deconectezi de la problemele cotidiene. “Colorfy” a fost desemnata cea mai buna aplicatie a anului 2016 – categoria “Cea mai frumoasa aplicatie” de catre Google.

TED

Invata lucruri noi cu aplicatia “TED”. Cu ajutorul acesteia poti gasi usor speech-uri despre diverse topic-uri: de la tehnologie, la stiinta sau lucruri suprizatoare legate de psihologie.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.