Am lansat smartphone-ul X4 Soul mini, cel mai accesibil terminal din aceasta gama de varf

Am lansat astazi smartphone-ul X4 Soul mini, cel mai accesibil dispozitiv din aceasta serie.


X4 Soul mini pastreaza contururile rafinate ale varfului acestei game, in dimensiuni usor ajustate. Este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii care cauta eleganta, fotografii surprinzatoare,  dar si performante menite sa-i sustina in ritmul alert de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Smartphone-ul X4 Soul mini are design metalic si este echipat cu senzor de amprenta, asigurand astfel securitate sporita pentru datele utilizatorului. Display-ul de 5 inch IPS HD ofera luminozitate excelenta si culori vii, in unghiuri largi de vizualizare.

Pasionatilor de fotografie X4 Soul mini le pune la dispozitie o camera principala cu rezolutie de 13MP si autofocus, pentru a surprinde imagini panoramice sau detalii fine, iar pentru selfie-uri memorabile, camera frontala de 8MP.

X4 Soul mini este disponibil in doua variante de memorie RAM: 2GB si 3GB. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB, in regim Single SIM. Terminalul ruleaza Android™ 7.0, Nougat, asigurand o experienta multitasking imbunatatita, in comparatie cu versiunile anterioare ale sistemului de operare.

X4 Soul mini ofera conectivitate 4G in ambele standarde, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri incorporate.

X4 Soul mini va fi protejat in totalitate de zgarieturi sau lovituri, chiar din prima clipa, intrucat pachetul de comercializare include un capac de silicon si folie de protectie a ecranului.

Smartphone-ul X4 Soul mini este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi pe site-ul allview.ro, la pretul 749 lei (versiunea 2GB RAM) si 799 lei (versiunea 3GB RAM), iar livrarile vor incepe din 3 mai, respectiv 9 mai.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.