V-bass – boxa inteligenta care raspunde intrebarilor tale

Am lansat astazi boxa inteligenta V-bass, un dispozitiv gandit nu doar pentru a reda continut audio, ci si pentru a raspunde la intrebari si comenzi vocale. Compatibila cu Amazon Alexa, boxa inteligenta V-bass furnizeaza in limba engleza informatii de cultura generala, spune glume, lectureaza carti audio sau creaza liste de activitati ori de cumparaturi.

Interactiunea cu V-bass se realizeaza printr-o simpla apasare de buton, urmata de o intrebare sau comanda vocala. Cu doar cateva cuvinte potrivite, boxa ajusteaza volumul la intensitatea dorita, schimba piesa, alege postul de radio favorit sau seteaza o alarma pentru un anumit interval de timp.

”Tehnologia preia usor atributele personalitatii umane, iar interactiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca intr-o conversatie. V-bass aduce utilizatorului un mix de informatie si divertisment furnizat intr-o forma noua si extrem de atragatoare”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Cu ajutorul aplicatiei Siebo Multiroom din Magazin Play, poti folosi concomitent mai multe boxe V-bass aflate in incaperi diferite, pe care pot reda fie acelasi continut audio, fie continut diferit. Mai mult, doua boxe pot functiona in sistem stereo, pe doua canale diferite. Tot prin intermediul aplicatiei poti face liste cu posturile de radio preferate pe care le pot accesa apoi printr-o simpla comanda vocala.

Datorita dimensiunilor sale reduse – masoara 67mm in circumferinta si putin peste 10cm in inaltime – boxa inteligenta V-bass poate fi folosita in orice imprejurari: acasa, in masina, la birou sau in vacante.

Interactiunea cu Amazon Alexa necesita conexiune WiFi. Cand aceasta nu este disponibila, V-bass se poate conecta prin Bluetooth la telefon si poate reda continut audio din memoria terminalului. In acelasi timp, V-bass poate servi drept dispozitiv hands-free pentru convorbirile telefonice.

V-bass are o putere de 3W si o autonomie de pana la 4 ore. Incarcarea se realizeaza prin intermediul cablului microUSB.

Boxa inteligenta V-bass este disponibila de astazi pe site-ul allview.ro la pretul de 249 lei.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.