Ce sunt cinemagraph-urile?

Cinemagraph este o aplicatie dedicata utilizatorilor Android care te va ajuta sa creezi fotografii in care un singur element se misca subtil. O data distribuite pe canalele de social media (Facebook, Instagram, Twitter, etc.), cinemagraph-urile vor avea un impact visual puternic si vor strange numeroase like-uri. Succesul acestora datorandu-se faptului ca aduc orice fotografie la viata.

Aceasta tehnica este tot mai des folosita in lumea advertising-ului datorita faptului ca cinemagraph-urile pot atrage atentia asupra unor anumite obiecte, facandu-le astfel unice si realiste.

Cinemagraph iti ofera posibilitatea de a regla calitatea GIF-ului (low, medium, high), de a regla viteza cu care sunt redate imaginile sau cursivitatea miscarii (de la 1,0 fps la 25,0 fps) si de a seta temporizatorul pentru a avea suficient timp sa pregatesti cadrul.  In plus, pentru a crea cinemagraph-uri spectaculoase, aplicatia iti pune la dispozitie diverse filtre, precum: Mono, Negative, Sepia, Aqua, Whiteboard, Blackboard, Posterize, Hefe, Valancia, Lofi, etc.

Exemple:
Apasa AICI pentru a vedea cum a fost realizat urmatorul cinemagraph.


 

 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.