X4 Soul Lite, un smartphone accesibil cu dual camera si FastPass

Am lansat astazi X4 Soul Lite, un terminal care reuneste cele mai apreciate caracteristici ale momentului, la un pret accesibil.

Varianta Lite a seriei X4 Soul pastreaza in centrul atentiei camera duala, ce are la baza tehnologia Altek, compania care a dezvoltat in premiera modulul de camera cu dubla lentila.

”In urma cu cativa ani, Altek crea acest sistem cu lentile-pereche, pe care astazi il gasim imbunatatit pe smartphone-urile care atrag pasionatii de fotografie. Practic, poti reface focusul in timp real, inainte de fotografiere sau dupa ce imaginea a fost capturata, fara a pierde niciun detaliu al compozitiei initiale. O singura imagine se poate transforma oricand intr-o multitudine de fotografii, lasand calea deschisa spre un infinit de posibilitati”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

X4 Soul Lite este echipat cu o camera de 13MP, f/2.0, care surprinde imaginea dorita, in timp ce a doua camera preia date legate de profunzimea campului vizual, informatii folosite apoi pentru a crea efectul de blur specific camerelor DSLR.

Camera frontala de 8MP, f/2.0, este prevazuta cu led flash dual tone, pentru a surprinde culori cat mai naturale.

Un atu al smartphone-ului X4 Soul Lite este si solutia FastPass, dezvoltata impreuna cu Google™ si MediaTek, care ofera utilizatorilor un sistem stabil, foarte bine optimizat si extrem de rapid, cu maxima flexibilitate in alegerea aplicatiilor.

X4 Soul Lite integreaza un procesor Octa Core si este disponibil in doua variante de memorie: 3GB RAM si 16GB spatiul de stocare sau 4GB RAM si 32GB memorie Flash. Sistemul de operare Android 7.0, Nougat asigura experiente agreabile de utilizare si mai multa deschidere spre multitasking.

X4 Soul Lite ofera conectivitate 4G Cat6, cu viteze de download de 300Mbps, duble in comparatie cu 4G Cat4. Conectivitatea se realizeaza in ambele standarde, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri incorporate.

Marginile rotunjite armonios pun in valoare corpul metalic suplu al smartphone-ului X4 Soul Lite, ce masoara putin peste 7 mm grosime, dimensiune ce inglobeaza un acumulator de 3.000mAh. Senzorul frontal de amprenta securizeaza datele si deblocheaza in timp record terminalul, in doar 0.2 secunde.

Display-ul IPS Full HD de 5.5 inch utilizeaza tehnologia inovatoare LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD), care asigura o saturatie superioara a culorilor, contrast si stralucire sporita, dar si o viteza mai mare de reactie si consum redus de energie, in comparatie cu alte tipuri de display.

X4 Soul Lite este disponibil de astazi, pe baza de precomanda pe site-ul allview.ro la pretul de 1.199 lei (varianta 3GB) si 1349 lei (varianta 4GB). Livrarile vor incepe din 26 iunie. 

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.