Black Friday: 10 zile de reduceri, 100.000 de produse, 1,5 milioane de euro reduceri

Derulăm în perioada 17-26 noiembrie 2017 campania de Black Friday, care va cuprinde peste 100 de modele din gama Allview și reduceri de până la 70%.


„Anul acesta a marcat o nouă etapă de dezvoltare a gamei noastre de produse. Am extins portofoliul de produse premium, prin gama X4 Soul, mai ales prin seria X4 Soul Infinity, telefoane care sunt dotate cu AVI, primul asistent vocal în limba română, și care permit upgrade de hardware. Am dezvoltat portofoliul de produse smart home și gama de notebook-uri. Toate aceste tehnologii de ultima oră sunt accesibile acum în campania de Black Friday.”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Am pregătit pentru campania de Black Friday telefonul cu proiector X4 Soul Vision și pachete Smart Home ce includ oglinzile inteligente, precum și alte produse.  X4 Soul Infinity Plus, vârful de gamă, va fi disponibil în premieră la comandă la un preț special. Flagship-ul este conceput să răspundă celor mai mari exigențe, fiind dotat cu un display de 6” 18:9 Full HD+ și cu asistentul vocal în limba română, AVI.

Punem la dispoziție peste 100.000 de produse, cu un discount cumulat de peste 1,5 milioane de euro, disponibile atât la parteneri, cât și pe www.allviewbf.ro.

Printre surprizele disponibile pe www.allviewbf.ro se vor regăsi:

-          Gama Infinity și Infinity Plus începând de la 849 lei

-          Telefonul cu proiector X4 Soul Vision la prețul special de 1999 lei

-          Pachetele Smart Home ce includ oglinzile inteligente cu discount-uri de până la 40%, cadoul perfect pentru sărbătorile de iarna

Toate produsele din campania Allview Black Friday vor putea fi achiziționate accesând website-ul www.allviewbf.ro. Reducerile sunt valabile în limita stocurilor disponibile, până pe 26 noiembrie inclusiv.

Produsele Allview vor fi disponibile, de asemenea , în ofertele partenerilor de retail ai Allview.

 

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.