AVI poate fi accesat de pe telefoanele din gama P9 Energy

AVI, asistentul vocal creat de echipa noastră, este disponibil începând de astăzi pe terminalele din gama P9 Energy. Astfel, AVI poate fi utilizat pe 17 smartphone-uri Allview din gamele X4 Soul și P9 Energy, precum și pe terminalul V3 Viper.

Asistentul vocal este disponibil de astazi pentru utilizare si pe terminalele P9 Energy, P9 Energy Lite, P9 Energy S sau P9 Energy Lite 2017 si poate fi descarcat din Google Play Store. Ultima versiune de AVI poate prelua mai eficient rolul de asistent personal datorită funcțiilor de to do list și liste de cumpărături, precum și a contextului inteligent. AVI iti cauta cel mai relevant POI (punct de interes) relationat de comanda ta, precum benzinarii, restaurante traditionale, primarii, obiective turistice si altele.

„Am avut solicitări foarte multe din partea utilizatorilor pentru a extinde utilizarea asistentului vocal și, prin gama P9 Energy, acoperim o mare parte dintre utilizatorii de terminale Allview. Efortul nostru de a extinde folosirea AVI va continua și vom anunța în scurt timp noi funcțiuni pentru primul asistent vocal în limba română”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Am lansat AVI  anul trecut, având inițial funcțiile de bază ale unui asistent vocal – apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text și WhatsApp, modificarea setarilor din telefon sau programarea întâlnirilor. Ulterior, AVI a fost updatat periodic cu funcționalități noi, trecând și printr-o schimbare de design.

Asistentul vocal AVI va fi disponibil în curând și pe alte terminale high-end din gama Allview. Mai multe detalii despre AVI pot fi găsite accesând pagina de prezentare AVI și video-ul de prezentare.

 

 

This entry was posted in Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.