Aplicatii utile pentru sanatate- minte si corp

Water Drink Reminder

Hidratarea este foarte importanta pentru sanatate si trebuie sa reprezinte o prioritate pe calendarul fiecaruia dintre noi.   Beneficiile hidratarii sunt multiple: curata pielea, intretine corpul facand pielea catifelata si ajuta la prevenirea diferitelor boli.

De cele mai multe ori, bem apa foarte putina in comparatie cu necesitatile corpului, pierzand din vedere ca hidratarea necorespunzatoare ne va crea probleme in viitor. Pentru a evita asemenea neplaceri, exista o aplicatie foarte utila, aplicatia Water Drink Reminder. Aceasta ne reaminteste cand trebuie sa bem apa, raportandu-se la greutatea pe care o avem.


Cantitatea de apa consumata trebuie notata in aplicatie pentru ca aceasta sa recalculeze cand este timpul pentru un nou pahar cu apa.

Caracteristicile cheie detinute de aplicatie sunt:

  • urmarire cantitate de apa, care iti va aminti cand si ce cantitate de apa sa bei peste zi
  • cana ce poate fi personalizata si unitati metrice standard
  • se poate seta inceputul si sfarsitul intervalului de urmarire a consumului de apa
  • grafice corespunzatoare consumului
  • sincronizarea datelor greutatii cu app Google Fit
  • sincronizarea datelor greutatii si a consumului de apa cu S Health.

Intr-un program de lucru incarcat, aplicatia va fi foarte utila si este usor de utilizat. Exista trei modalitati de alerta, pe care puteti sa o setati in functie de preferinta: cu sonor, cu vibratie sau doar afisarea pe ecran.

Vezi mai multe detalii despre aplicatie aici: https://www.youtube.com/watch v=CgJYAkhbKus

Google Fit

Aplicatia Google Fit- Fitness Tracking are rolul de a te ajuta in activitatea ta sportiva, fie ca iti place jogging-ul, plimbarile sau mersul cu bicicleta. Aceasta cronometreaza viteza, ritmul, traseul, altitudinea. Pe langa cronometrare, se pot seta obiective cum ar fi pasi, distante, timp, calorii consumate. Un lucru deosebit de util este ca se pot primi recomandari si coaching pentru obiectivele propuse.

 

Aplicatia se poate folosi doar pe device-uri prevazute cu Android. Pentru un corp de invidiat, aplicatia se sincronizeaza cu Water Drink Reminder si in acest fel ai controlul asupra starii de bine si sanatatii tale.

Pentru a vedea cum functioneaza pe ceas cu android: https://www.youtube.com/watch?v=tv0aQQofCNY

ThinkUp

ThinkUp este o aplicatie recomandata de psihologi, terapisti si de profesionisti in dezvoltare personala din intreaga lume.

Ce poti sa faci cu ThinkUp? Te inspiri dintr-o lista de afirmatii si iti creezi propria lista de afirmatii pozitive, pe care le inregistrezi. Pentru a avea 100% rezultate, afirmatiile trebuie inregistrate pe un ton adecvat, pozitiv si plin de insemnatate. Se pot adauga melodii pe fundal, astfel incat experienta sa fie completa.

Dupa inregistrare, este indicat ca 21 de zile sa fie ascultate timp de 10 minute, atat seara, pentru o noapte odihnitoare, cat si dimineata, pentru un boost de energie.

ThinkUp este o aplicatie life changer, care te va antrena sa elimini gandurile negative.

 

This entry was posted in Aplicatii, Fără categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.