X5 Soul, viitorul flagship Allview, va putea activa noua versiune AVI fara atingerea ecranului

A sosit clipa sa dezvaluim noi informații referitoare la viitorul flagship al companiei, X5 Soul, primul smartphone cu tehnologie neurală , ce va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, bazat pe arhitectura Cortex A73.  Acesta va avea un display de 6,2” FHD+ și va păstra dimensiunile unui body de 5,5”.

X5 Soul va permite activarea noii versiuni a asistentului vocal AVI fără atingerea dispozitivului. Această opțiune se datorează procesorului VPU cu tehnologie neurală dedicată pentru inteligență artificială și senzorilor specifici poziționați pe zona frontală a smartphone-ului.

”X5 Soul reprezintă o provocare pentru companie și va oferi noi posibilități în dezvoltarea tehnologică viitoare a produselor Allview. Viitorul flagship va avea două elemente cheie: procesorul cu inteligență artificială și asistentul personal AVI, ce vor ajuta utilizatorii la rezolvarea rapidă a multor task-uri, care acum ocupă mult timp în agenda zilnică”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul și directorul general Allview.

Forma finală în care vor fi proiectate subansamblele smartphone-ului X5 Soul o vom dezvalui  pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

 

This entry was posted in Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.