A9 Plus, primul telefon cu Android™ Oreo™ (Go edition)

Terminalul va avea integrat un display 18:9 și un nou sistem de operare Google optimizat, Android™ Oreo™ (Go edition)!

 

 

Am lansat astăzi A9 Plus, primul telefon cu sistemul de operare Android™ Oreo™ (Go edition) dedicat terminalelor entry level.

Noul sistem de operare Android ™ Oreo ™ (Go edition) este dedicat terminalelor cu mai puțină memorie internă – sub 1 GB RAM – pe care versiunea standard de Android și aplicațiile dezvoltate pentru acestă nu rulează în condiții optime. Grație sistemului de operare, A9 Plus are o performanță optimizată și oferă utilizatorului de 2 ori mai mult spațiu în memoria internă.

Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 și o memorie de 1 GB RAM. Este un terminal dedicat tuturor persoanelor care își doresc un smartphone accesibil și în același timp rapid.

Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regândite ale aplicațiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome şi Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai puțină putere de procesare.

Am pregătit o pagină dedicată celor care doresc să afle mai multe detalii despre noul  nostru terminal: https://www.allview.ro/produse/telefoane/young/a9-plus.html

 

This entry was posted in Aplicatii, Electronice, Evenimente, Fără categorie, Smartphone, Stiri, Tehnologie, Telefoane. Bookmark the permalink.

Comments are closed.