Battery Doctor 2018 -aplicația ideală pentru monitorizarea consumului de baterie

Momentele în care avem nevoie de baterie sunt numeroase, iar fiecare dintre noi s-a găsit cel puțin o dată în situația de a pleca pentru un timp în vacanță. Atunci este ideal să putem supraveghea consumul de baterie, pentru a nu mai fi nevoiți sa o încărcăm foarte des.

Una dintre cele mai recente aplicații care ne-a convins în privinta utilității sale sporite este Battery Doctor 2018 – Fast Charger – Super Cleaner. Aplicația este gratuită și poate facilita încărcarea telefonului mai repede cu 30%. De asemenea, poate prelungi durata de viață a bateriei cu până la 50%.

Functioneaza simplu, ajutând utilizatorul să economisească durata de viață a bateriei, printr-o singură atingere.  Acest optimizator de baterie inteligent oferă telefonului posibilitatea de a activa setările pentru blocarea aplicațiilor care rulează în fundal.


Funcțiile acesteia sunt:

Battery fast charge- reglează modul în care dispozitivul este încărcat, oferind soluții pentru o încărcare inteligentă• Ram Booster-  curață memoria RAM și optimizează viteza telefonului

Junk Cleaner- ajută la îmbunătațirea performanței prin ștergerea fișierelor cache și  a fișierelor junk rămase

Phone Cooler – ajută la monitorizarea în timp real a temperaturii telefonului  și analizează ce aplicații cauzează supraîncălzirea. Când găsește aplicațiile ce supraîncălzesc sitemul, pornește procesul de răcire,  menținând telefonul în intervalul normal.

Parcurgând toate etapele de economisire a bateriei, poți porni oriunde, știind că bateria telefonului tău va funcționa la nivel optim.

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.