Aplicații de luat în concediu

Visezi deja la vacanță? Ca să ai parte de un concediu reușit, îți recomandăm câteva aplicații care îți vor ușura misiunea și care te vor face să descoperi locuri noi și facilități inedite.

Izi.Travel

Izi.Travel este aplicația cu ajutorul căreia poți să accesezi un ghid audio despre orașul pe care îl vizitezi sau să descoperi toate atracțiile turistice ale zonei: muzee, castele, restaurante, centre culturale etc. Prin intermediul acestui ghid, vei primi pe loc toate informațiile de care ai nevoie pentru a pătrunde misterele locului în care ești, dar și pentru a avea parte de cele mai bune servicii din zonă.

TravelSpend

TravelSpend te ajută să-ți administrezi bugetul alocat călătoriei. Este o aplicație utilă dacă dorești să ți evidența tuturor cheltuielilor, să convertești sumele și să vezi ce buget mai ai disponibil pentru excursie. Mai mult, poți să vezi câți bani ai cheltuit în medie per zi și ai la dispoziție statistici legate de procentul alocat pentru fiecare tip de activitate în parte.

Visitacity

Visitacity îți oferă sugestii despre activitățile pe care le poți face într-o anumită destinație și locurile pe care le poți vizita. Cu această aplicație poți să-ți planifici călătoria, iar în funcție de numărul de zile petrecut în acea destinație, poți descoperi ghiduri personalizate cu locurile de vizitat și timpul alocat fiecărui obiectiv în parte.

TripCase

TripCase te ajută să îți planifici călătoria. Poți să primești date în timp real despre zborul tău, hotelul la care ești cazat, rezervările pentru închirierea unei mașini sau despre timpul petrecut pentru vizitarea unei atracții turistice, totul utilizând o singură aplicație. Adaugând, de exemplu, detaliile zborului tău, vei primi notificări dacă se schimbă ora zborului sau informații despre terminal și poarta aeroportului.

This entry was posted in Aplicatii, Tableta, Tehnologie, Telefoane and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.