VIVA HOME- new ways of using technology

 

 

 

 

 

 

 

 

Am lansat  Viva Home, un produs care revoluționează interacțiunea utilizatorului cu device-urile de acest tip.

Viva Home este o tabletă cu un display impresionant, de 17,3”, cu noi funcționalități, indiferent de contextul în care este folosită. Acasă, la birou sau în vacanță, utilizatorul va fi uimit de mobilitatea, versatilitatea și avantajele multiple ale tabletei.

Viva Home este sursă de entertainment, utilizatorul având cinema-ul cu el, oriunde merge. Cu telecomandă cu funcție vocală și mouse, inclusă în pachet, comenzile de tipul: “Play music on YouTube”, “Play a movie on Netflix” returnează rapid rezultatul căutat, indiferent de sursa de redare a videoclipurilor, filmelor sau muzicii dorite.

Organizare perfectă și comanda vocală a casei, cu Google Assistant

Printr-o simplă comandă vocală, utilizatorul poate vedea ce are pe agendă sau în calendar și poate  modifica facil conținutul. Toate dispozitivele smart din casă pot fi comandate prin Google Assistant, pentru un spațiu funcțional și confortabil.

Poze-tablou și bloc de desen digital pentru copii și părinți creativi

Bucuria de a vizualiza alături de prieteni sau familie pozele stocate în Google Photos capătă noi dimensiuni pe un display de 17.3”. Utilizatorul va avea imaginile preferate, la dimensiuni de tablou, și va surpinde fiecare detaliu al imaginii, mărind fotografiile, printr-o simplă atingere a ecranului.

Viva Home vine și cu o multitudine de tool-uri prin care se pot crea schițe de oriunde, lucrând individual sau cu colegii, în timp real. Se pot adăuga note, poze, texte, emoticoane sau alte elemente vizuale, într-o experiență inedită, prin intermediul aplicațiilor dedicate.

Video rețete culinare, în propria bucătărie

Rețetele preferate sunt acum la îndemână, exact unde este nevoie de ele. Cu tableta pe masa de lucru, utilizatorul va avea orice rețetă video dorește să pună în aplicare și își va uimi cunoscuții cu inventivitatea sa.

Exerciții cu trainer, ca la sală

Viva Home aduce utilizatorului propriul studio de fitness, oriunde se află. Cu tableta în apropiere, acesta va putea exersa după indicațiile instructorului și poate alege, dintre multitudinea de aplicații din Google Play, pe cea care îl ghidează cel mai bine pentru îndeplinirea obiectivelor și performanțelor fizice pe care și le-a setat.

Relaxare asigurată și videocall-uri, la dimensiuni reale

Cu Viva Home, monitorizarea camerei copilului sau a altui spațiu este facilă, utilizatorul putând să se bucure de adevărate momente de relaxare, fără griji. De asemenea, acesta poate purta convorbiri video cu cei dragi și să îi vadă pe aceștia la dimensiuni reale, grație display-ului generos.

Educație, la modul atractiv și control parental pentru conținut adecvat

Viva Home permite accesul la mii de jocuri gratuite, disponibile în Google Play, pentru întreaga familie. Distracția e garantată de acțiunea captivantă și reală pe un display mare, iar vederea nu este forțată, cum se întâmplă pe ecranul telefonului.

Lecțiile online devin atractive și aplicațiile de learning sunt mai ușor de accesat prin comenzi și returnare de răspunsuri vocale. Explorarea copiilor în online este sigură cu aplicația Family Link, prin care părinții pot seta reguli clare pentru conținutul accesat.

Asistentul personal de la birou

Viva Home este extrem de utilă în activitățile de birou, fie că utilizatorul are nevoie de translator, de realizarea de videoconferințe sau de oferirea unor explicații grafice, intuitive. Din orice colț al lumii ar fi partenerul de bussiness, conversația automată din Google Translate transformă tableta într-un translator digital, direct în sala de ședință, pentru economia timpului și resurselor. În videoconferință, utilizatorii pot accesa și partaja direct grafice, studii și rapoarte și pot explica prin desen ceea ce doresc, pentru oferirea de amănunte suplimentare.

Viva Home este disponibilă la prețul de 1099 lei, iar cei care profită de perioada de precomandă beneficiază de un voucher de 200 lei, aplicat direct în coșul de cumpărături. https://www.allview.ro/vivahome/

 

 

This entry was posted in Fără categorie, Stiri, Tableta, Tehnologie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.