ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Extragarantia Allview

Extinde perioada de garantie pana la 3 ani. Protejeaza-ti produsul pe care tocmai l-ai achizitionat din magazinele Allview.

Extragarantia Allview asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei cu un an peste perioada de garantie standard. Serviciul este optional, contra cost si poate fi achizitionat de catre orice client, persoana fizica sau juridica, care achizitioneaza produse Allview din magazinul online sau din showroom-ul Allview. Extragarantia Allview poate fi achizitionata in termen de o luna de la achizitionarea unui produs.

Serviciul acopera doar produsele pentru care a fost achizitionat, produse ce sunt identificate pe baza de Serial Number, certificat de garantie in original si factura de achizitie (copie sau original).  Produsul trebuie sa fie in configuratia originala si sa nu fi suferit deteriorari sau interventii neautorizate.

In situatia in care produsul pentru care a fost achizitionat serviciul Extragarantia Allview este defect de nou si se inlocuieste cu un produs identic, produsul primit la schimb beneficiaza de Extragarantia Allview in aceiasi termeni si conditii.

Serviciul Extragarantie Allview este asigurat doar pe teritoriul Romaniei.

Extragarantia Allview este un serviciu optional, contra cost, oferit de Allview.

Extragarantia Allview este in conformitate cu drepturile prevazute de legislatia in vigoare privind protectia consumatorului.

Pentru a beneficia de Extragarantia Allview trebuie sa prezentati certificatul de garantie al produsului insotit de factura/bonul de cumparare care fac dovada achizitionarii.

In cazul in care extragarantia se face retroactiv clientii trebuie sa prezinte factura produsului (copie sau original) si certificatul de garantie. Pentru achizitionarea retroactiva a Extragarantiei, va rugam sa ne contactati la suport@allview.ro sau la 0268 336 663.