ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Garantia Completa Allview

 

 

Asigura-ti produsul si vei beneficia de garantie Completa pentru 2 ani. Alegand acest tip de garantie orice defect de functionalitate al produsului este reparat gratuit in perioada asigurata. In plus, daca la sfarsitul perioadei de asigurare produsul nu a prezentat defectiuni din vina ta, te alegi cu un an in plus de garantie si 10% discount la achizitionarea unui nou produs.

In garantia Completa Alllview este inclusa schimbarea/inlocuirea oricarui subansamblu defectat din vina clientului o singura data in perioada asigurata, INCLUSIV DISPLAY SPART, PLACA DE BAZA DEFECTA SI INCARCATORUL.

 

Garantia Completa poate fi achizitionata de catre orice client, persoana fizica sau juridica, la momentul cumpararii unui produs nou din magazinul online sau showroom-ul Allview.

Pe toata durata de acoperire a garantiei, transportul produselor este asigurat gratuit prin curier.

Partile componente zgariate ale produselor nu fac obiectul garantiei, acestea nu vor fi schimbate decat daca prezinta defecte de functionare.