ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !

Solicitarile se pot trimite la adresa de e-mail :suport@allview.ro

sau accesand urmatorul link: allview.ro/ticketConditii de acordare a garantiei


• Garantia se acorda in conformitate cu legile romane in vigoare la data cumpararii.

• Perioada de garantie incepe de la data achizitionarii produsului si este de 24 de luni . Va recomandam sa verificati completarea certificatul de garantie la locul achizitiei produsului.

• Pentru baterii se ofera o garantie de 6 luni.

• Certificatul de garantie nu acopera prelungirile de garantie acordate de catre unitatile vanzatoare in urma unor promotii. In aceste cazuri va rugam sa contactati comerciantul.

• Certificatul de garantie trebuie sa fie insotit de factura/bonul de cumparare reprezintand dovada achizitionarii.

• Toate piesele inlocuite in timpul garantiei devin proprietatea Visual Fan SRL.

• Anularea garantiei produselor are loc in urmatoarele situatii: (a) nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul (b) deteriorari mecanice, termice, plastice datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, vibratiilor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare (c) operarea in afara parametrilor aprobati de producator (e) utilizarea altor accesorii si piese decat cele aprobate de SC Visual Fan SRL(f) modificarea produsului, inclusiv interventii neautorizate asupra programului software furnizat impreuna cu aparatul, altul decat cel pus la dispozitie in mod oficial de catre producator (g) interventii asupra produsului efectuate de oricine altcineva decat SC Visual Fan SRL sau a centrelor de service desemnate (h) in cazul in care produsul prezinta urme de contact cu lichid (componente oxidate) (i) defectele de orice fel aparute ca urmare a uzurii in limite normale in urma folosirii produsului.

• SC Visual Fan SRL nu este responsabil pentru pierderea sau deteriorarea datelor sau a programelor.

• SC Visual Fan SRL nu este responsabil pentru pierderea de profit, pierderea de date, pagube secundare, sau a altor pagube cauzate de esuarea datorita performantei scazute a produselor, sau datorita serviciilor oferite produselor.

Pentru reparatii,va recomandam sa luati legatura cu unitatea vanzatoare sau cu partenerii service autorizati SC Visual Fan SRL. În cazul reparatiilor efectuate în afara garantiei, SC Visual Fan SRL va solicita achitarea transportului si a reparatiei.Retea Service


Inainte de a apela la service, asigurati-va ca problema dumneavoastra este legata de hardware. Pentru probleme de setari, upgrade soft, va rugam sa sunati la Suport Cienti:  0268 336 663
Pentru a putea acorda service produsului dumneavoastra, va rugam sa-l aduceti la magazinul de unde s-a achizitionat s-au  unul din punctele de colectare service impreuna cu urmatoarele:

1. certificatul de garantie in original si dovada platii (factura/bon fiscal)
2. numele, prenumele Dvs.
3. adresa
4. telefon contact
5. defectul reclamat

Va rugam ca in colet sa puneti aparatul (in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile) si documentele mentionate mai sus. Produsul va fi reparat in maxim 15 zile calendaristice. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expedierea catre Centrul Service. Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati aici.

LOCALITATE

FIRMA

ADRESA

TELEFON

 
 

Telefon/Fax

MOBIL

Adresa Email

 
 

Brasov

Reparatii in garantie si post-garantie

Centru Reparatii Diangi Grup

Receptie clienti

Adresa: Str. Brazilor nr. 61, Brasov

Tel. Visual Fan

0268.336.663

 

ticket.allview.ro

Trimite solicitare suport

 

Bucuresti

Reparatii in garantie si post-garantie

Centru Reparatii Diangi Grup

Receptie clienti

Adresa: Bd.-ul Iuliu Maniu, Nr. 71, Bl. 4 , Sc. 6, parter, Sector 6, Bucuresti

Colectare prin curier

Adresa: Bd.-ul Timisoara, Nr. 92, Sector 6, Bucuresti

 

031 428 41 84

Tel. Visual Fan

0268.336.663

0723 DIANGI (342 644)

0749 DIANGI (342 644)

0730 619 238

garantie@diangi.ro

Trimite solicitare suport

 

Bucuresti

 

Reparatii in garantie si post-garantie

SC ELECTRONICS SUPORT DIVISION SRL (ESD ROM)

Bld. Decebal, nr.14, Bl.S6, Tronson I, Mezanin, sector 3, Bucuresti.

Program: Luni-Vineri: 09.00 – 18.00

Sambata: 10.00 – 15.00

021.326.60.63

 

callcenter@esd-rom.ro

www.esd-rom.ro

 

Bucuresti

Reparatii in garantie si post-garantie

SC Depanero SRL (fostul service Servskills International S.R.L.)

Soseaua Orhideelor, Nr 27-29, Sector 1

Detalii despre cum se poate ajunge la noul sediu cu mijloacele de transport in comun:

Metrou  - stația Basarab – ieșirea spre Șoseaua Orhideelor

Autobuz - Liniile 178, 133 - stația de lângă noul sediul se numește „Calea Giulești” (stația de autobuz este chiar în fața în sediului).

Tramvai  - Linia 35, stația de lângă noul sediu se numește „Calea Giulești”

Program:Luni-Vineri:

9:00-20:00;

Sambata:10:00-14:00

07-GARANTIE

Tel:0742.726.843

Fax:0742.726.843

 

 

 

 

 

 

 

service@servskills.ro

www.servskills.ro

 


Expediere colete in Service

Persoanele fizice care expediaza produse aflate in perioada de garantie (sisteme de navigare si telefoane mobile), ce urmeaza sa fie reparate de catre Unitatea Service de la Brasov, sunt rugate sa apeleze  Call Center Allview: 0268/336 663, pentru a se trimite firma de curierat Fan Courier, in vederea ridicarii coletului alaturi de documentele  amintite mai sus.

Persoanle juridice care expediaza produse aflate in perioada de garantie (sisteme de navigare si telefoane mobile), ce urmeaza sa fie reparate de catre Unitatea Service de la Brasov,  sunt rugate sa apeleze  Call Center Allview: 0268/336 663, pentru a se trimite firma de curierat Fan Courier, in vederea ridicarii coletului alaturi de documentele  amintite mai sus.

Firme colaboratoare de service sunt rugate sa apeleze la firma de curierat Fan Courier, la nr. de telefon: 021 9330.

 

IMPORTANT! Sistemele de navigare, telefoane, tablete si notebook-uri Allview aflate in garantii sau postgarantii sunt reparate numai de catre service-urile autorizate conform tabelului de mai sus de la “Service autorizat pentru Telefoane / Tablete / GPS-uri / Notebook-uri “.
Produsele Electronice aflate in garantie vor fi reparate de partenerii Service din tara.ANPC

Telefon gratuit din reţeaua ROMTELECOM

INFO CONSUMATOR

0800.080.999