ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Descopera AVI !
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

INFORMARE

 

Subscrisa, VISUAL FAN S.R.L., cu sediul în Brașov, Str. Brazilor, nr. 61, jud. Brașov, reprezentată legal prin Dl. Peticilă Florentin Lucian, în calitate de Director General, în baza atribuțiilor stabilite în contractul societății, statutul societății, a Regulamentului de Organizare și Funcționare,

Ca urmare a situației actuale generată de problematica infectării cu noul Coronavirus (Covid-19) care se află într-o dinamică insuficient cunoscută, din motive de precauție, activitatea echipei VISUAL FAN SRL se va derula cu respectarea regulilor de mai jos, reguli care se pot modifica în funcție de evoluția epidemiei:

 

1.      În interiorul companiei nu vor mai avea acces alte persoane în afară de personalul angajat

2.      Magazinul de prezentare și vânzare va fi închis.

3.      Produsele de service nu se vor mai recepționa în cadrul companiei, acestea se vor direcționa prin curier către service-ul Diangi.

4.      Comenzile online nu vor fi afectate de aceste restricții. Termenul de livrare este între 3 şi 10 zile lucrătoare, socotit de la data confirmării comenzii. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

 

 

Va multumim pentru intelegere!