ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Muzica Google Play – 3 luni de utilizare gratuita pe terminalele Allview

Utilizatorii terminalelor Allview se pot bucura de acum de 3 luni de utilizare gratuita a serviciului Muzica Google Play.

35 de milioane de cantece din toata lumea, neintrerupte de publicitate, asteapta sa fie descoperite. Utilizatorii Allview vor putea asculta piesele vedetelor favorite imediat ce au fost lansate si isi vor putea crea playlist-uri si posturi de radio personalizate.

Oferta promotionala este valabila exclusiv pentru locuitorii din Romania care au achizitionat si activat un dispozitiv Allview pana la sfarsitul anului 2016. Majoritatea terminalelor Allview sunt compatibile cu acest serviciu.  Pentru a accesa oferta este necesar un cont Google care sa nu fi activat serviciul Muzica Google Play in ultimele 12 luni. Termenii si conditiile complete se regasesc aici: http://g.co/play/musictrialredemptionterms_ro_all