ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”
Din motive de sănătate și siguranță, showroom-ul Allview este închis. Mai multe detalii aici

Allview a lansat tabletele Viva H1002 LTE si Viva H802 LTE

26.05.2017  |  Comunicate

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania a lansat tabletele Viva H1002 LTE si Viva H802 LTE, doua terminale menite sa ofere utilizatorilor mobilitate si suport pentru multitasking. Cele doua tablete de 10,1", respectiv 8" ofera conectivitate 4G in standardele FDD si TDD si ruleaza Android™ 7.0, Nougat.


”Cele doua tablete sunt destinate persoanelor cu un stil de viata dinamic, ce isi doresc sa fie mereu conectate la noutati, fara a face compromisuri atunci cand vine vorba de mobilitate ori multitasking. Este modalitatea ideala de a imbina nevoile profesionale cu dorinta de divertisment”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Memoria RAM a celor doua dispozitive este de 3GB pentru Viva H1002 LTE si 2GB pentru Viva H802 LTE. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa la ambele terminale prin card microSD de pana la 128GB.

 

Datorita display-ului IPS cu o rezolutie de 1280x800px si unghiuri largi de vizualizare, tableta Viva H1002 LTE este ideala pentru prezentari profesionale sau divertisment, in timp ce Viva H802 LTE este o optiune pentru utilizatorii care cauta mobilitate si confort. Functia Split Screen le vine in ajutor utilizatorilor obisnuiti cu multitasking-ul, oferindu-le astfel posibilitatea de a lucra concomitent in doua aplicatii distincte.

 

Amandoua tabletele au camere principale de 5MP si camere frontale ce pot fi utilizate in apeluri video prin aplicatii dedicate.

 

Pentru ambele dispozitive pot fi achizitionate separat huse flip, care au rol de protectie dar pot fi utilizate si drept stative pentru stabilitatea terminalelor.  

 

Cele doua tablete sunt disponibile pe site-ul allview.ro la pretul de 749 lei pentru Viva H802 LTE, respectiv 899 lei pentru Viva H1002 LTE. Livrarile pentru cea din urma vor incepe din 9 iunie.


 

Inapoi