ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview completeaza seria wearables cu doua produse noi, Allwatch S si Allfit

20.12.2016  |  Comunicate

  20.12.2016

Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania completeaza astazi gama wearables cu doua noi dispozitive, Allwatch S si Allfit. Cele doua accesorii inteligente sunt destinate indeosebi publicului feminin, respectiv tinerilor aflati in cautarea unui stil de viata cat mai sanatos.


”Cu un design slim si confortabil, cu insertii metalice, Allwatch S este echivalentul feminin al predecesorului sau, Allwatch, in timp ce Allfit este varianta destinata tinerilor cu un stil de viata activ, care isi doresc o monitorizare cat mai precisa a activitatilor fizice din timpul zilei sau a odihnei din timpul noptii.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

 

Realizate conform standardului IP67, Allwatch S si Allfit rezista timp de 30 de minute la scufundari subacvatice de pana la 1 metru adancime. De asemenea, etanseizarea lor ofera protectie totala impotriva prafului.

 

Display-ul celor doua dispozitive masoara 0.73 inch, respectiv 0.96 inch si cantaresc mai putin de 20g, ceea ce le face usor de purtat. Bateria asigura pana la 3 zile de utilizare in cazul Allwatch S si pana la o saptamana pentru Allfit.  Compatibile cu sistemul de operare Android, cele doua dispozitive wearables se sincronizeaza cu smartphone-ul prin aplicatia Allwatch si va atentiona purtatorii la mesaje, notificari sau apeluri pierdute.

 

Allwatch S este prevazut cu senzori care permit monitorizarea permanenta, in timp real, a batailor inimii, cu un nivel ridicat de acuratete.

 

Ambele dispozitive inregistreaza rezultatele pentru 24 de sporturi diferite, iar manual pot fi adaugate si alte activitati fizice. Utilizatorii vor putea monitoriza cati pasi sau ce distante parcurg intr-un anumit interval de timp. Mai mult, persoanele care desfasoara activitati preponderent statice, vor fi avertizate ca au nevoie de miscare atunci cand petrec prea mult timp pe scaun.

 

In timpul noptii, Allwatch S si Allfit monitorizeaza somnul, iar informatiile complete vor putea fi regasite in aplicatia Allwatch, pentru ca utilizatorul sa stie exact cate ore a dormit profund sau usor, ori cat timp a petrecut treaz.

 

Allwatch S si Allfit sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 279 lei, respectiv 159 lei, iar livrarile vor incepe din 5 ianuarie.

 

 

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este present pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.

 

 

Inapoi