ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview da startul la inscrieri pentru prima editie a maratonului de programare „Entrepreneurship”

07.03.2014  |  Comunicate

Allview, Centrul pentru Diplomatie Publica si Universitatea Transilvania invita studentii de la universitatile din Romsnia sa se inscrie la prima editie a maratonului de programare Entrepreneurship, care va avea loc in 28 si 29 martie 2014 in Aula Universitatii Transilvania din Brasov.

Entrepreneurshipisi propune sa promoveze in tarile Uniunii Europene aplicatiile studentilor romani pasionati de programare. Valorile care vor fi scoase in evidenta sunt impactul social, creativitatea si originalitatea.

in cadrul maratonului, echipe de studenti formate din doi pana la patru membri vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicatie cu utilitate sociala pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Un exemplu tipic il reprezinta aplicatiile destinate persoanelor cu dizabilitati.La finalul competitiei, cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate. Toate lucrarile participante vor fi donate Comisiei Europene.

Competitia va incepe vineri, 28 martie, la ora 12 si se va incheia sambata, 29 martie la ora 11. Jurizarea proiectelor va avea loc sambata, 29 martie, intre orele 11-14.

Ceremonia de decernare a premiilor reuneste delegati din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Pentru formularul de inscriere si mai multe detalii despre competitie, va rugam consultati www.entrepreneurshipbv.ro

 

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.


Inapoi