ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview introduce in gama VIVA trei noi tablete cu procesor Quad Core, Android 4.4 Kit Kat si conectivitate 3G

22.07.2014

Brasov, 22 iulie 2014. Allview, brand-ul autohton de smartphone-uri si tablete, numarul 1 in Romania, lanseaza astazi tabletele VIVA H7, VIVA H8 Plus si VIVA H10 HD, menite sa completeze gama VIVA si sa ofere utilizatorilor optiuni performante.


„Cele trei device-uri lansate astazi cu dimensiuni de 7”, 8” si 10,1” raspund cerintelor utilizatorilor actuali de tablete PC. Echipate cu procesoare Quad Core, conexiune 3G si cel mai recent sistem de operare Android 4.4 Kit Kat, produsele asigura mobilitatea si performanta necesare consumatorilor de tehnologie mobila.” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.


Device-urile imbina specificatii utile, adaptate nevoilor actuale si viitoare ale persoanelor active. Viva H7 este echipata cu un procesor Quad Core cu frecventa de 1,2 GHz sustinut de o memorie RAM de 1 GB, care asigura fluenta experientei de browsing si un multi-tasking avansat. Display-ul IPS de 7” ofera un unghi larg de vizualizare iar rezolutia HD ofera o claritate deosebita. Tableta are forme elegante, un design slim cu o grosime de doar 8,6 mm si doua camere foto.


VIVA H8 Plus dispune de un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz, o solutie grafica Mali 400 MP2 si memorie RAM de 1 GB, care garanteaza viteza de procesare a tuturor informatiilor si o grafica uimitoare. Memoria interna de 16 GB, extensibila printr-un card microSD de pana la 32 GB, asigura spatiul necesar pentru stocarea imaginilor, filmelor si a muzicii preferate. Display-ul IPS HD de 8” asigura imagini in culori naturale si unghi larg de vizualizare. Tableta pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto de 5 MP, respectiv 2 MP si functii precum HDR, fotografii live, Panoramic si Time Lapse.


VIVA H10 HD este companionul perfect atat pentru mediul business, cat si pentru cel familial. Procesorul Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz si solutia grafica Mali 400 MP2 se regasesc si in acest device. Vizualizarea imaginilor, a clipurilor video, a documentelor si navigarea pe internet sunt o adevarata placere pe display-ul generos de 10,1” IPS HD. Iar pentru capturarea momentelor speciale si realizarea de apeluri video, tableta dispune de doua camere foto.


Device-urile utilizeaza cel mai recent sistem de operare Android 4.4 Kit Kat. Noua versiune aduce multiple beneficii utilizatorilor. Interfata de utilizare este mai prietenoasa prin sistemul de widget-uri imbunatatit si tranzitia mai fluenta intre ecrane, iar multitasking-ul este mai rapid. Editorul de imagine este imbunatatit cu o serie de efecte si filtre, reglare graduala a luminii si functia de desenare peste fotografii. In plus, consumul de resurse este optimizat, tastatura are zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe retelele de socializare si se poate printa cu ajutorul functiei Cloud printing.


Cele trei tablete au conexiune 3G integrata cu viteze HSPA+ si functie de apelare. Conectivitatea excelenta este intregita de Bluetooth, GPS, Wi-Fi Direct si Wi-Fi Display. Pentru un plus de rafinament si protectie, cele trei device-uri au capacul de spate din aluminiu. Difuzoarele stereo incorporate in tablete asigura un sunet de calitate. Produsele au preinstalat softul de navigatie Sygic care poate fi testat gratuit timp de 30 de zile. Softul de navigatie nu necesita conexiune la internet si ofera o interfata moderna, intuitiva si usor de utilizat.


Tabletele PC VIVA H7, VIVA H8 Plus si VIVA H10 HD sunt disponibile de astazi pe baza de precomanda la preturile de 549 lei, 749 lei si 799 lei. Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati paginile de prezentare ale produselor de pe website-ul producatorului, www.allview.ro.


Despre Allview Mobile Romania
Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania. In 2010, Allview a fost prima companie autohtona care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia si Bosnia-Herzegovina. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Inapoi
 
text_chat: