Allview lanseaza A9 Plus, primul telefon cu Android Go

29.05.2018  |  Comunicate


Terminalul va avea integrat un display 18:9 si un nou sistem de operare Google optimizat, Android™ Oreo™ (Go edition)

 

29.05.2018 – Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, lanseaza astazi A9 Plus, primul telefon cu sistemul de operare Android™ Oreo™ (Go edition) dedicat terminalelor entry level.


Noul sistem de operare Android™ Oreo™ (Go edition) este dedicat terminalelor cu mai putina memorie interna – sub 1 GB RAM – pe care versiunea standard de Android si aplicatiile dezvoltate pentru acesta nu ruleaza in conditii optime. Gratie sistemului de operare, A9 Plus are o performanta optimizata si ofera utilizatorului de 2 ori mai mult spatiu in memoria interna.


Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 si o memorie de 1 GB RAM. Este un terminal dedicat tuturor persoanelor care isi doresc un smartphone accesibil si in acelasi timp rapid.


Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regandite ale aplicatiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome si Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai putina putere de procesare.


Allview a pregatit o pagina dedicata celor care doresc sa afle mai multe detalii despre noul terminal al companiei: https://www.allview.ro/produse/telefoane/young/a9-plus.html

 


Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un proces continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.