ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza astazi noua versiune AVI cu interactiune vocala in limba romana

31.05.2018  |  Inovatie


In noua versiune, AVI va oferi utilizatorului interactiune vocala avansata prin oferirea de informatii de cultura generala, functii complexe de asistent personal, inclusiv redare stiri

 

31.05.2018 – Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, introduce astazi in Google Play o noua versiune beta a asistentului vocal AVI, care va interactiona prin voce cu utilizatorul folosind noul algoritm TTS (Text to Speech) prin intermediul robotului de machine learning care antreneaza asistentul vocal in dezvoltarea de conexiuni noi.

 

Aceasta versiune, pusa la dispozitia utilizatorilor incepand de azi, este una beta si se va afla intr-un proces continuu de dezvoltare si adaptare la nevoile acestora. Sintetizarea vocala este in prezent foarte aproape de interpretarea unei voci umane si recunoaste peste 95% din cuvintele limbii romane.

 

“In ultimul an am alocat resurse importante in pregatirea si dezvoltarea asistentului vocal AVI, in adaptarea acestuia la nevoile acute si in continua schimbare ale utilizatorului. Vrem sa oferim tuturor romanilor dreptul la cea mai noua tehnologie. Raspunsul la diverse intrebari din diferite domenii si citirea stirilor sunt functii noi care vor eficientiza interactiunea chiar si a parintilor si copiilor nostri cu tehnologia viitorului”, a declarat Lucian Peticila, fondatorul Allview.

 


Asistentul vocal AVI a fost lansat anul trecut, avand initial functiile de baza ale unui asistent vocal - apelarea contactelor, transmiterea de mesaje text si WhatsApp, modificarea setarilor din telefon sau programarea intalnirilor. Ulterior, AVI  a inglobat functii de asistent personal precum remindere, liste de cumparaturi, calendar si informatii de cultura generala.  AVI este updatat periodic cu functionalitati noi si poate fi accesat in prezent de peste 25 de terminale din gama Allview.


Mai multe detalii despre AVI pot fi gasite accesand pagina de prezentare AVI si video-ul de prezentare.

 

 

 

Despre Allview


Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc. In 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o solutie complexa de automatizare si monitorizare a locuintei. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia. Allview se afla intr-un process continuu de inovatie si dezvolta tehnologii care ofera acces la cunoastere, informatie, la o viata mai buna.  

Inapoi