Allview lanseaza campania Rasfat de Vedeta

12.08.2016  |  Comunicate

 

  Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi campania ”Rasfat de vedeta”. Proiectul le ofera clientilor care achizitioneaza unul din cele mai noi smartphone-uri din gama Soul sansa unei experiente exclusiviste VIP.

   Astfel, oricine va cumpara de la magazinele partenere unul din smartphone-urile X3 Soul Style, X3 Soul Lite sau X3 Soul Plus pana in 31 octombrie se poate inscrie in campanie pe site-ul allview.ro/rasfatdevedeta.

   Sunt puse in joc 10 pachete cu rasfaturi ce includ 3 nopti de cazare si pensiune completa la Hotel Alpin**** din Poiana Brasov pentru doua persoane, ritualuri de relaxare in Centrul SPA, sesiuni de make-up si hair-styling, precum si o sedinta foto VIP. In plus, participantii vor putea castiga zeci de alte premii constand in dispozitive marca Allview.

   Castigatorii promotiei vor fi desemnati prin tragere la sorti.

   La campania Rasfat de Vedeta participa magazinele partenere din tara care comercializeaza produse Allview.

   Cele trei smartphone-uri participante la promotie, X3 Soul Style, X3 Soul Lite si X3 Soul Plus se remarca prin specificatii de top, design rafinat, camere foto performante si masuri sporite de securizare a informatiilor stocate in Spatiul Privat.

   Detaliile campaniei le gasiti pe site-ul oficial allview.ro/rasfatdevedeta

 

 

Despre Allview

   Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.