ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza cel mai accesibil smartphone cu sistem de operare Lollipop

08.07.2015  |  Comunicate

Allview, brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza astazi smartphone-ul A5 Quad Plus.

Cu un display de 4.5” IPS OGS, A5 Quad Plus este cel mai accesibil smartphone Dual SIM din portofoliul Allview, cu conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta ruleaza cel mai recent sistem de operare, Android™ 5.1, Lollipop si este disponibil in doua variante de culoare: alb si negru.

„Datorita succesului de care s-a bucurat A5 Quad, un telefon vandut in peste 120.000 de unitati, lansam astazi A5 Quad Plus, un telefon la fel de accesibil care aduce in plus internet de mare viteza 4G si cel mai recent sistem de operare, Android™ 5.1, Lollipop. Smartphone-ul mentine design-ul tineresc si minimalist al gamei Young”,  a declarat Lucian Peticila, Director General Allview.       

            Noul smartphone A5 Quad Plus are integrat un procesor Cortex A53 Quad Core si solutia grafica Mali T720, pentru un plus de performanta. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa adaugand un card microSD de pana la 32 GB.

            Telefonul dispune de doua camere foto de 2 MP, respectiv 5 MP BSI (Back-illuminated sensor) cu Autofocus si un numar impresionant de functii: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR sau Multi Angle.

Display-ul IPS de 4,5” ofera un unghi larg de vizualizare, de pana la 176°, redand culori naturale. Pentru o grosime redusa a display-ului, touchscreen-ul a fost construit cu ajutorul tehnologiei OGS.

          A5 Quad Plus este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 499 lei. Pentru mai multe detalii, accesati www.allview.ro.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013 a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Inapoi
 
text_chat: