ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza doua noi smartphone-uri Dual Core: A4 You şi A5 Smiley

27.03.2014

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi doua noi smartphone-uri Dual Core. Ambele device-uri ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, sunt dotate cu doua camere foto si ofera conectivitate 3G.

Cele doua smartphone-uri sunt disponibile in doua culori (alb si negru) vin la pachet cu seturi de capace colorate. in cazul smartphone-ului A4 You, cei care opteaza pentru modelul negru vor primi un capac portocaliu si unul albastru deschis, iar varianta alba vine la pachet cu un capac portocaliu si unul roz. A5 Smiley vine la pachet cu cate 3 capace: albastru deschis, roz si verde pentru modelul alb si galben, portocaliu si albastru deschis pentru modelul negru.

“Lansam astazi doua smartphone-uri din gama entry, usor de utilizat, cu design placut si interfaţa prietenoasa. Dotate cu toate funcţiile necesare pentru a naviga pe internet, a rula cele mai noi jocuri si a realiza fotografii, A4 You si A5 Smiley reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si achiziţioneze primul smartphone”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Smartphone-ul A4 You are un display de 3,5 inch si este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1 Ghz pe 28 nm, care asigura o performanţa optima cu un consum redus de energie. Memoria flash de 4GB este extensibila cu un card micro SD de pana la 32GB.

A5 Smiley are un display de 4 inch si este dotat cu un procesor Dual Core Cortex A7 de 1,3 Ghz pe 28 nm. Acesta este susţinut de un procesor grafic Mali 400 MP. Memoria flash de 4GB este extensibila cu un card micro SD de pana la 32GB. A5 Smiley are preinstalat softul de navigaţie Sygic.

Ambele telefoane sunt dotate cu o camera foto principala de 3,2 MP cu led flash care ofera utilizatorilor o serie de funcţii utile precum detectare zambet, fotografiere panoramica, fotografiere continua, time lapse si cronometru automat. in partea frontala a device-urilor se afla o a doua camera foto, care faciliteaza convorbirile video si realizarea de autoportrete.

Noile device-uri Allview pot fi achiziţionate din magazinele partenere la preţul de 299 lei (A4 You), respectiv 399 lei (A5 Smiley). Pentru mai multe detalii legate de A4 You si A5 Smiley, consultaţi paginile de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.

Despre Allview Mobile Romania

Allview este o companie romaneasca infiinţata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia si distribuţia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Pentru mai multe informaţii, va rugam accesaţi site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

 

Inapoi
 
text_chat: