ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza in curand primul telefon cu Android Go

19.04.2018  |  Comunicate

Terminalul va avea integrat un display 18:9 si un nou sistem de operare Google optimizat, Android™ Oreo™ (Go edition)

 


19.04.2018 – Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania, va lansa la sfarsitul lunii aprilie primul telefon cu sistemul de operare Android™ Oreo™ (Go edition) dedicat terminalelor entry level.

 

Noul sistem de operare a fost construit astfel incat chiar si telefoanele accesibile sa beneficieze de o performanta optimizata. Android™ Oreo™ (Go edition) asigura de doua ori mai mult spatiu pentru memoria interna a telefoanelor, datorita aplicatiilor rapide, a sistemului de operare mai eficient si a interfetei UI care permite utilizatorului sa administreze transparent si prompt aplicatiile si setarile terminalului.

 

Android™ Oreo™ (Go edition) a creat versiuni regandite ale aplicatiilor oficiale Google: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome si Files Go. Astfel, acestea vor utiliza mai putina putere de procesare.

 

Pe langa aplicatiile mentionate mai sus, utilizatorii vor putea suplimenta aplicatiile preinstalate prin intermediul  Google Play, unde vor avea o sectiune cu recomandari pentru aplicatii optimizate sa performeze eficient, fara a suprasolicita memoria terminalului.

 

Android™ Oreo™ (Go edition) va veni la pachet cu Google Play Protect, un serviciu menit sa tina virusii cibernetici departe de smartphone-urile utilizatorilor.

 

Noul terminal va avea integrat un display de 18:9 si o memorie de 1 GB RAM. Este un terminal dedicat persoanelor care doresc un smartphone accesibil cu o viteza ridicata de procesare, cu mult spatiu de stocare si o autonomie marita.

Inapoi