ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza o varianta imbunatatita a smartphone-ului P6 Quad

28.01.2014

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi smarthone-ul P6 Quad+. Noul device este rezultatul unui upgrade hardware realizat unuia dintre cele mai populare smartphone-uri Allview, P6 Quad. Procesorul Quad Core de 1,5 GHz integrat sporeste performantele telefonului, oferind o viteza de procesare ridicata si o experienta de browsing fluenta.

Device-ul Dual SIM este dotat cu display HD Super AMOLED® marca inregistrata a societatii SAMSUNG MOBILE DISPLAY CO., LTD, de 4,65’’ protejat de Corning® Gorilla® Glass, camera foto principala de 8MP si ofera conectivitate 3G HSDPA+ pe ambele SIM-uri cu o viteza de download de pana la 21 Mbps.

 “In urma feedback-ului pozitiv pe care l-am primit referitor la smartphone-ul P6 Quad, am decis sa oferim clientilor nostri un upgrade hardware. P6 Quad + este dotat cu un puternic procesor Quad Core Turbo de 1,5 GHz care face fata cu usurinta celor mai exigente nevoi de multi-tasking. Device-ul pastreaza caracteristicile performante si designul modern prin care s-a remarcat P6 Quad”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Camera foto principala Omnivision de 8 MP ofera functii precum filmare Full HD, fotografiere HDR, Time lapse si fotografiere continua.

P6 Quad+  poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 999 lei.

Mai multe informatii despre noul produs gasiti pe site-ul producatorului, la adresa www.allview.ro.

 

Despre Allview Mobile Romania

 

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro. 

Inapoi