ACCEPTUL PERSOANEI LA ACCESAREA SITE-ULUI ALLVIEW

Vă facem cunoscut faptul că S.C. Visual Fan S.R.L. poate colecta orice informaţii privind persoana dvs. prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, sau sociale; Pentru navigarea în continuare pe site-ul ALLVIEW te rugăm să bifezi căsuța ”Accept”

Allview lanseaza P7 Xtreme, cel mai puternic smartphone al gamei actuale

02.04.2014

Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi smartphone-ul P7 Xtreme. Noul device dual SIM aduce in premiera pentru Allview un procesor cu opt nuclee tactat la 1,7 Ghz si o camera foto rotativa de 13 MP.


Ne-am obisnuit clientii sa intuim nevoile lor si sa fim cu un pas inainte in a le oferi cele mai noi tehnologii. Cu P7 Xtreme, utilizatorii se vor bucura de inovatie si performanta intr-un device inteligent, adaptat celor mai pretentioase necesitati de multi-tasking si dotat cu cea mai performanta camera frontala existenta la ora actuala pe piata din România”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

P7 Xtreme are design unibody si este dotat cu display IGZO IPS HD de 4,7 inch protejat de Dragontrail X Glass. Puternicul procesor Octa Core este sustinut de o memorie RAM de 1 GB si 16 GB memorie flash. Smartphone-ul ofera sunet DTS, conectitivate 3G, GPS si Bluetooth si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Una din principalele atractii ale noului smartphone o constituie camera foto rotativa de 13 MP. Aceasta se transforma, prin rotatie de pâna la 210 grade, din camera principala in camera secundara si invers. Astfel, se elimina necesitatea unei camere frontale, iar fotografiile tip autoportet sunt realizate la calitate maxima. Camera foto pune la dispozitie utilizatorilor o serie de functii inteligente precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, fotografiere hands free, LED flash, fotografii spion si pauza filmare.

 

P7 Xtreme este compatibil cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Smartphone-ul P7 Xtreme va fi disponibil in doua variante de culori (alb si negru) poate fi achizitionat din magazinele partenere incepând din 16 aprilie 2014 la pretul de 1.299 lei. Pachetul de achizitie include un cablu OTG care faciliteaza transferul si vizualizarea de fisiere de pe un stick USB direct pe device.

Pentru mai multe detalii legate de P7 Xtreme, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro/p7.

Despre Allview Mobile România

Allview este o companie româneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de smartphone-uri si tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida in România. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul companiei la adresa www.allview.ro.

Inapoi
 
text_chat: